Hey beautys .

Lige for tiden handler bloggen en del om mit liv som det er, nu hvor jeg ikke er i noget seriøst mere, skal jeg ikke tage ansvar for andre på samme måde, samt kan jeg blogge om mit liv som det er uden forbehold. Forstå mig ret self er der forbehold, der er nogle ting jeg holder i privaten og de fleste andre deler jeg gladeligt med alle jer derude. 

Det er nu 3. Dagen efter min operation og jeg havde rigtig mange smerter igår aftes. Min fod føltes som om den sov, samtidig med det føltes som om det prikkede, sviede, dunkede og kløede på samme tid! Havde lyst til at klippe den tå af! Så irriterende var den følelse igår. Skal også vænne mig til krykkerne. Gled i tæppet igår ude i gangen og kom til at sætte af med den opererede fod, tror i lige jeg skreg!! Følte der sprang en atombombe i min tå. 
Jeg er simpelthen blevet så rastløs for tiden, jeg duer ikke til at ligge ned i flere dage! Jeg kan slet ikke holde det ud mere, eller det bliver jeg jeg jo så nødt til. Der er ikke andet at gøre. Savner at træne, savner at kunne gå ordenligt og ikke på hælen! Savner at kunne tage et bad uden det gør ondt, savner at gå lange ture med Lucas, savner at fodre mine fugle, savner mine lange Kbh gåture, åh jeg kunne blive ved! 


Jeg kommer 100% til at smide en del muskelmasse og det er så ærgeligt, det har taget mig så lang tid at opbygge og No time om at smide det igen. Muskelmasse kan ryge rigig hurtig på mig, især når jeg heller ikke har appetit og hvis jeg samtidig ikke træner. Derfor læser jeg rundt omkring på nettet, hvad man kan gøre hvis det IKKE er muligt at træne udenom skaden. 

Jeg håber jeg er klar på mandag, kan godt regne ud jeg ikke kan træne venstre ben i noget tid. Men tror da sagtens jeg kan sidde ned og lave nogle overkropsøvelser, samt evt cossack squat på højre ben osv. Jeg må lave mig et specielt træningsprogram. Så er jeg min egen personlig træner ??

Piger jeg arbejder som personlig træner og kostvejleder. Jeg starter snart op med nye klienter, skal du være en af dem? 

Mit helt store speciale er fedttab, vægttab, muskelopbygning (opstramning) samt anti appelsinhudstræning, cirkeltræning, frivægtstræning, ja jeg kunne jo blive ved, har mange specialer og interesser indenfor faget ??

Og ikke for at være total pornorgrafisk men se lige en bootybuilder, har prøvet at sløre billedet lidt så det ikke ser for meget ud. Denne booty form har jeg selv opbygget gennem en længere periode. 

Og kan love jer for den stritter op i luften når jeg ligger ned på maven! 
Denne krop kan du ikke få, men du kan udvikle dig til at få den. Og jeg kan hjælpe dig godt på vej. Vejen til succes er ikke lige, den er krusedullet og man vil på sin vej opleve op og nedture hele tiden. Find din balance, find ud af hvad vil du? Hvad er din drøm? 

Hvem vil ikke være 30 og se bedre ud end nogensinde før? 


Hvis du har spørgsmål til træning / kost, eller vil booke et uforpligtende møde, send din mail på “fitbyjoy@hotmail.com” 

Hav en rigtig god dag allesammen 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *