Tan in summer land

Mint til håret, så lækkert! 

Hey beautys. 

Jeg fik for noget tid siden tilsendt en prøvepakke på nogle milkshake produkter med mint. I starten tænkte jeg ikke det var noget for mig, fordi jeg er vant til at shampoo og balsam dufter af blomster osv. Men her tog jeg fejl, det kan godt være de dufter af frisk mint, men de gør dælme også underværker! 

Jeg bruger ca 2-3 klatter på str med 5’ere jeg har også meget langt hår, så massere jeg det ned i hovedbunden uden at ule for meget rundt i håret. Når det begynder at skumme lidt, bruger jeg fingerspidserne til at fordele det videre ned i resten af håret. 


Jeg lader shampooen sidde lidt , imens den virker kan man mærke hvordan hovedbunden afkøles. Når det er skyllet ud, putter jeg en del balsam i, men det fordeles primært fra midten af håret og ned, igen kan man mærke den kølende effekt den har. Man føler nærmest fedtet i hovedbunden opløses og man bliver helt frisk. 

Det er super lækkert især efter en hård træning eller på en varm dag, især nu her hvor vejret er så tungt og lummert i det. Jeg kunne også forestille mig at folk i overgangsalderen kunne have gavn af disse to produkter. 

Nu hvor jeg lige nævner det varme vejr, kan man også få en gel som er til ben og fødder, den er let i konsistensen og suger hurtig ind. Man kan straks føle den kølende fornemmelse som rammer ens ben hver gang man bevæger sig, eller når vinden rammer huden. Men husk at vaske fingre efter den er påført! Haha man skal IKKE pille sig i øjnene bagefter 🙂

Produkterne kan primært forhandles hos frisører landet over, samt inde på nettet. 

Er du i tvivl om hvilken frisør de forhandler milkshake i nærheden af dig? Så send en besked  herinde på deres officielle milkshake hair fb side i DK. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tan in summer land