Mere end bare en hårspray 

What a coffee! 

Hey beautys. 

Idag ligger jeg syg hjemme hos min mor jeg kunne godt mærke svedeturene igår og ømheden der sad og brændte i halsen.. Tænkte bare nooo har ikke tid til at være syg nu! Så er det dejligt man kan tage hjem til mor og så passer hun mig og går med Lucas osv.. Imorges skulle min mor ned og lufte Lucas, vi synes begge det er så hyggeligt at drikke en latte på morgenture , og give sig selv den luksus at købe en café kaffe i ny og næ. 

Hun købte en latte på en cafe ved hjørnet af Strandboulevarden og NDR frihavnsgade, jeg husker hende gå glad imorges, og hun kom hjem igen og var meget ked og trist. Det er ikke første gang hun er blevet behandlet underligt på denne cafe. Har oplevet én gang før at hun skulle ind og have en latte for nogle mdr siden, hvor hun kom hjem og var virkelig ked over en barista som havde været meget ubehagelig over for hende. 

Jeg kender min mor og jeg ved hun altid er rar ved ekspedienter, hun er ikke typen der står og brokker sig, eller er led, hun er den venlige smilende kunde som godt kan komme med en sød kommentar, såsom hav en forsat dejlig dag, eller hvor har i bare lækkert mad her, ih hvor er jeg vild med jeres malerier hvor er de fra.. Min mor er altid meget imødekommende og rar. 

Men det er åbenbart ikke alle ekspedienter der bryder sig om denne imødekommenhed, og nysgerrighed? 

Hun spurgte om de havde havremælk, og fik hårdt og kontant en karton soya hevet frem med kommentaren “Den Her!” Hun sagde det var vigtigt der ikke var mælk i, da hun blir meget syg af det. 

Da hun får serveret kaffen to go, er den brandvarm, hun kan ikke holde rundt om den da den brændte hendes fingre, hun siger med et smil “At den skal nok holde sig varm hele vejen hjem” 

Hvor hun får er sjofelt flabet smil tilbage. 

Jeg har selv arbejdet i en kaffebar, og hvis jeg har en kunde der synes kaffen er for varm, og ikke kan holde om koppen, så vil jeg tilbyde at lave en ny. En kaffe må ikke være over x antal grader, man har altid et termometer nede i kanden, så man netop kan se hvor varm den må blive. Hvis termometeret fx er i stykker, kan man nogenlunde mærke med hånden på kanden om man selv kan holde den. Medmindre man bare varmer mælken uden at mærke på kanden? 

Jeg siger ikke det er gjort med vilje, men nu er det bare anden gang hun er udsat for en underlig behandling.. Der sad også en ung ansat pige bagi, som sad med en dreng og grinede og pegede fingre over mod min mor.

Min mor endte med at tabe kaffen på vejen, og hendes fingre var lettere rødlige da hun kom hjem imorges. 

Jeg ved ikke hvorfor nogle mennesker er sådan? Jeg ved ikke om baristaen havde en dårlig dag? Jeg ved bare at min mor ikke fik en god service og at det er direkte latterligt at overkoge en cafe latte? Come on! 

Og så bliver jeg sku vred! Jeg bryder mig ikke om folk der ikke behandler andre ordenligt. 

(Billede lånt fra bki.dk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere end bare en hårspray