What a coffee! 

Tan in summer land

Hey beautys. 

Vi ved godt at vi skal passe på vores hud og især os som går imod de 30! Huden er virkelig vigtig at pleje samt tage det seriøst med at bruge solcreme. 

Jeg ved godt det kan være svært for nogle så snart solen stråler frem fra de kedelige grå skyer, og varmen let breder sig i det danske land. Man får lyst til at smide bukserne, hoppe i et par shorts, en kjole, få luftet stængerne og få lidt kulør. Jeg synes også man ser lidt mere trist og kedelig ud i glansen når man er bleg. Man ser nærmest grå ud og når solen så kommer og bruner, føler mig sig altså bare en smule mere lækker. Men husk nu solcreme! Forleden tog jeg mig selv i ikke at tage solcreme over det hele, og endte med at blive knaldrød på ryggen. Not good! This is serious! 

Jeg har været igang med pH formula behandling men er nu stoppet for en stund, da jeg gerne vil holde en pause så jeg ikke skal gå og være bekymret for min hud og da jeg ikke kan undgå 100% at få sol i ansigtet. 

Dog kan jeg ikke bare solbade grundet mine syrebehandlinger gennem 6 mdr og må derfor bruge selvbruner, jeg bruger en fra thats so samt en fra morrocan tan. Har brugt disse produkter i snart 2 år on/off. Falder altid tilbage til dem da de er de bedste jeg har prøvet so far.

“Thats so” clear, sprayer jeg altid i ansigtet efter bad ca hver 3-4 dag, nogle gange går der en uge imellem, det er meget forskelligt. Til kroppen bruger jeg den fra morrocantan, begge sprays dufter fantastisk godt! Den brune dufter mere af krydret vanilje, og den hvide dufter mere af noget jeg ikke helt kan beskrive, en lille blanding af noget vanilje krydret og samtidig noget frisk. Den indeholder også e vitamin, argan olie og alle vera. Jeg føler også min hud bliver ekstra blød af den. 

I kender nok lugten efter en selvbruner spray? Den synes jeg ikke man får af de her, man dufter nærmest af en mild parfume istedet for brændt hud. 

Jeg køber mine produkter HERINDE der er et stort udvalg, og alle produkter er drøje i brug. Rigtig god kvalitet for pengene. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a coffee!