Lille shoppetur og MMA senere 

Mere end bare en hårspray 

Hey beautys. 

Jeg modtog en lækker kasse fra Milkshake hair med nogle nye produkter, samt de velkendte som jeg bruger til hverdag. 

Hver gang jeg modtager en pakke fra milkshake føles det som juleaften, jeg elsker at åbne pakker og man ikke ved 100% hvad der er i. Jeg er ambassadør for milkshake og tester løbende nye produkter. 

I denne omgang har jeg testet deres nye hårspray, den har et super lækkert og feminint design. Den findes i medium hold og strong hold. 

Denne hårspray er ikke bare en hårspray den indeholder meget mere end bare at holde håret på plads. Den gule (medium) indholder både UV filter samt quinoa protein, den beskytter både mod solen, samt tilfører håret nærring imens den er i. Den giver et let løft og tynger ikke i håret, jeg bruger den primært til hvis jeg har lavet krøller, eller hvis jeg har lavet en knold, og der sidder små “babyhår” som ikke kan nå elastikken. 


Den lugter ikke men dufter herligt af frisk mild citrus med et strejf af lidt frugt. 

Så er der en anden som er lilla med strong hold, som primært er til farvet hår, den indeholder også uv filter samt quinoa protein. Den er udviklet til at give et mere langvarigt hold, men uden at fjerne dit hårs naturlige bevægelser, den får ikke håret til at tynge ned. Duften er lidt mere a la hårspray. Jeg er ikke så meget til et alt for langvarigt look, så det jeg gør er at blande begge. 

Hvis jeg fx har lavet krøller, så sprayer jeg først lidt af den gule på for derefter at toppe den med den lillae. De giver begge også shine til håret. 


Virkelig lækre produkter jeg helt klart kan anbefale, hvem vil ikke gerne have et produkt med flere effekter? Imens dit hår ser godt ud, bliver det samtidig tilført beskyttelse og nærring ?

Produkterne kan købes hos frisører landet over samt på internettet. Jeg vil råde jer til at købe hos en frisør, da de gratis kan vejlede jer indenfor hvilke produkter der matcher lige præcis DIT hår. 

Hvis du er i tvivl om forhandler nær dig, skriv en besked HERINDE, så er de søde til at hjælpe. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille shoppetur og MMA senere