Hacking og trusler om intimbilleder af mig og mor Mia! 

Lille shoppetur og MMA senere 

Hey beautys. 

Jeg elsker creme og jeg bruger creme hver dag, altid efter bad smører jeg både ansigt og kroppen ind, min kæreste siger altid jeg har så blød hud 😀

Hvis der er tilbud i bodyshop så køber jeg altid 3-6 cremer gangen, nogle gange er der nemlig 2 for 1 eller 3 for 2 osv. Idag var der 2 for 175kr. Jeg har haft alle duftene næsten, har shoppet hos dem i mange mange år, helt tilbage til jeg var barn og man kunne købe de der gele kugler til karbadet. 

Idag ville jeg prøve nogle nye dufte og det blev til Pina colada og morrocan Oil duft. De har begge en sommerlig duft af kokos og varm vanilje. 

Jeg elsker krydrede dufte! 

Ja det var jo ikke nok skulle også lige forbi normal, og sagde til mig selv, husk nu KUN Venus shavers intet andet! Og jeg købte da lige en vand og en proteinbar derinde, ender altid med at købe al muligt derinde! 

Jeg går derind for at købe en specifik ting, men ender med at stå og betale 400kr for al muligt haha. Den kender i sikkert godt 😀

Bagefter mødtes jeg med Carlos på strøget og der var stort karneval optog, dette kan i se hvis i følger min Instagram Fit_by_joy der ligger jeg dagligt små snaps op.. Vi fik os noget mad og en lækker donut kage som jeg endte med at spise alene. 

Carlos har jo sin første profesionelle MMA debut Idag i Helsingør, det bliver spændende og er samtidig også lidt nervøs. Det kan man ikke komme udenom, min store kærlighed skal jo ind i buret og slås som en vildmand. Det starter i aften kl 19 og mig og mor Mia skal hen og støtte op. 

Billetter koster 199kr inde på billetnet.dk mener jeg. Samt 399kr for ringside.. 

Nu skal jeg bare i bad og gøre mig klar og så skal jeg mødes med min mor og sammen tager vi toget derop. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hacking og trusler om intimbilleder af mig og mor Mia!