Hey beautys. 

Jeg har ikke været den sundeste i weekenden som i måske også har kunne følge på min instagram story under Fit_by_Joy (min Instagram profil) 

I hverdagen lever jeg primært sundt og fornuftigt, hvorimod i weekenden der kan det godt stikke lidt af nogle gange. Hvilket det også skal have lov til så længe det er en gang imellem og ikke hver dag. 

Igår fik jeg bikset en ret lækker ret sammen. Den bestod af kyllingebryst med lidt mozarella fyld med persille /hvidløg. Samt en salat og ovnbagte søde kartofler. 


Du skræller og skærer dine kartofler til stave, bager dem i ovnen 200grader i 20-25 min. Drys evt med lidt krydderi, jeg brugte rosmarin og pomfrit krydderi. 

Salaten: Frisk spinat, 1 frisk rød peber, soyabønner optøede, agurk. Jeg blandede det hele sammen i en skål, og tilsatte 2 tsk mango chutney. 

Jeg kogte også rødbede til ved siden af, og lavede til slut en rødbedesalat, men den fik jeg ikke taget billeder af. Nemt nok tilsatte 2 kogte pillede rødbeder i salaten. 

Jeg hældte også lidt purløg/hvidløg dressing udover. 

Mums det smagte godt og det kan man kalde for en sundere fastfood made by Joy. 

Er du vegetar/veganer, så spis fx en kikærte/linsebøf til eller en ordentlig god klat hummus og 1 spejlæg hvis du er vegetar 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *