Pynt dit toilet for ingen penge 

Mit akne forløb

Hey beautys. 

Undskyld jeg ikke har været løbende aktiv i noget tid, jeg har bare haft så meget at se til, både med min personlige træning, klienter og det nye job i fitness dk som personlig træner. Jeg har nærmest ikke haft tid når jeg er kommet hjem, så har den mere stået på afslapning og udarbejdelse af klinters træningsprogrammer, kostplaner osv. 

MEN jeg har stadig gået til mine hudbehandlinger inde hos Clinique Noir jeg har været igang siden start 2017 og til nu. Det har været en lang proces, den ene dag var min hud pæn, den anden dag lignede jeg bare en der var angrebet af bier på kæberne. Men vi fik bugt med det selvom aknen flyttede sig fra sted til sted, det som om den er klog og den rykkede sig til de steder hvor behandlingen ikke nåede, fx bag ørene og ned på midten af halsen ved struben. Total underligt! 

Jeg har fået en hudbehandling hver 14.dag som løbende har været med forskellige pH formula syrere. Samt vasket og plejet huden derhjemme 2 gange dagligt, morgen + aften. 

Morgen og aften afrenser jeg huden med dette produkt. 

Derefter smører jeg serum på som har været skiftende undervejs. Her sidst i forløbet bruger jeg denne for tiden. Jeg smører kun på de udsatte områder. 

Derefter smører jeg en fugtighedscreme på som er denne B3 creme. Den er super lækker og fugter huden godt igennem. 

Ca hver 2-3 dag bruger jeg så denne stærke a vitamin creme, den hjælper på lige at nedkæmpe det sidste akne som bare ikke vil gå væk, a vitamin mod stædig akne! Denne skal man dog være varsom med, da den er skrap for huden. Samtidig skal man huske at bruge solcreme da huden er total udsat. Ja jeg er mega bleg og afhængig af spraytan! Skal også spørge om vi snart skal holde en pause? Så jeg kan komme ud og nyde vejret og blive brun i fjæset haha! 

Nu skal i bare se, ja der er en del små røde ar tilbage og i ny og næ kommer der et lille udbrud. Har ingen makeup på her ?

Synes virkelig det er blevet godt! Ansigtet er slet ikke så betændt med cystisk akne som førhen. 

Self er der lidt ar som i kan se her og nogle små ud rid som bare er blevet flade røde ar, hader de her bumser som går i sig selv og bliver til ar!! Så tarveligt! 

Det er blevet så meget bedre end før! 

Jeg så lige der er rabat på denne behandling i skal blot klikke HER

Tak til Clinique Noir for at hjælpe min hud på rette vej igen 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pynt dit toilet for ingen penge