Min kamp, mit liv, min krop! 

Pynt dit toilet for ingen penge 

Hey beautys. 

Jeg har altid synes mit toilet er så kedeligt og det prøver jeg ofte at gøre noget ved, men jeg synes også at toiletmåtter osv er super dyre her i dk. Ja så er der lige de triste som koster 10 kr i jysk nej tak. 

Jeg har bestilt nogle rigtig lækre tæpper fra nettet af, jeg mener jeg gav omkring 100kr maks pr stk for de her sæt. 

Det første sæt jeg fik hjem er lidt mere romantisk inspireret med en cremet/sart lyserød krakeleret farve, med blomster, Eiffeltårnet osv. Der er dog et mønster helt ude til højre, som jeg altid tror er en edderkop haha ikke så heldigt! Fik det største chok forleden morgen haha. Kan i se den? 

Link til bademåtter kan i finde Herinde der er self en del andre varianter. 

Idag kom posten igen og denne gang med endnu et sæt. Det her sæt har jeg ventet længe på, jeg elsker leopard! Men det findes bare ikke her i dk. Jeg er ikke stødt på nogle endnu. Det er så lækkert og blødt at træde på. Ligger og er syg herhjemme så fik lige pakket det ud og lagt det på badeværelset. 

Jeg har det mest triste gulv det er så mega grimt og minder mig om en Institution. Håber en dag de renovere vores bad fordi det er godt nok noget gammelt 60’er crap! Ikke engang tæppet hjælper! Og alligvel giver det lidt charme. 

Jeg kan åbenbart ikke linke til det fordi det er udsolgt, men er kan i se hvor jeg har købt det 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kamp, mit liv, min krop!