Paradiso tilbyder piger fra 14 år og opefter alkohol.. 

Min kamp, mit liv, min krop! 

Hey beautys. 

Nu blev det endelig forår eller vi har jo haft forår hele April, men det har bare slet ikke føltes sådan. Det har været koldt, gråt og trist! 

Når vejret er kedeligt bliver min appetit også kedelig, de følges nærmest ad. MEN i denne omgang har jeg ikke bare spist igennem fordi vejret er trist, eller fordi det blæser og regner, ja så får man jo sådan lyst til kakao med flødeskum og pandekager med nutella. Åh nej må hellere stoppe, får helt lyst til nutella gilde haha. 

Som mange af jer ved duer jeg ikke til en diæt, vi er alle forskellige og jeg lider af stress! Jeg stresser over ingenting, derfor skal jeg minimere alle de ting som kan give mig stress. Fx en diæt. Jeg er typen der må bruge min sunde fornuft og så må jeg acceptere at jeg ikke får resultater med det samme. 

Meeeen der er nu sket en del!

Den krop jeg har er ikke kommet på 5 mdr, desværre! Det har taget mig ca 1,5 år at opbygge, både med ups n downs. Jeg har haft skader og fået forbud mod at træne, fx dengang med min lårmuskel, okay måtte godt træne overkrop, men var så ked over min skade, at jeg holdt mig helt væk fra fitness centeret. Jeg joggede dog en del istedet for dengang. Men tabte meget muskelmasse og tog på i fedt%. 

Ja så fik jeg “brækket” mit eget håndled fordi jeg slog for hårdt og forkert på en sæk! Altså en boksesæk ? 3 mdr ingen træning i venstre side, altså kunne godt træne ben. Her havde jeg lært fra forrige gang, at jeg bare træner min højre side samt min underkrop istedet for. Og det fandt jeg lidt glæde i, men når jeg liiige skulle prøve håndleddet af, gik det galt hver gang og måtte starte helt forfra igen med helingen. Øv bøv. Jeg er faktisk ret stærk! Selvom det måske ikke ser sådan ud. 

Ja så fik jeg mon Boxjumpskade, mine tænder, min lyske! Mega uheldig! Mine ben er stadig medtaget og har de grimmeste ar! Så ingen boxjumps til mig de næste mange mdr! Mine ar hæver op under træning og skal satme ikke risikere nogen yderligere overbelastning. 

MEN jeg har formået at holde min træning vedlige igennem lang tid nu. Jeg elsker jo at træne, jeg føler ikke det er en kedelig ting der skal overståes. Okay ærligt har jeg også de dage!! Især hvis man har været i byen lørdag og skal træne ben mandag OMG! Den er hård! 

Jeg har den sidste lange periode haft mere fokus på overkrop, jeg var også kørt lidt død i øvelser, og har derfor måtte lure på youtube især Athlean-X som er en min kæreste altid ser på, og da min kæreste er en super dygtig træner, ved jeg at han ikke bare sidder og bruger flere timer på crap trænere!

Jeg fik en masse inspiration og har prøvet det af i min egen træning og med mine klienter. 

Jeg træner ikke for at blive stor eller ligne en mand, ej heller konkurrence. Jeg træner fordi jeg kan lide min krop og jeg vil gerne være tilfreds med det jeg ser i spejlet. Jeg gider ikke gå og være trist over mig selv, eller føle at tøjet strammer helt vildt, eller at jeg er tvunget til at gå med løse trøjer pga maven osv. Det sagde jeg NEJ til for snart 2 år siden! 

Jeg går mod de 30 år og jeg vil simpelthen ikke byde mig selv eller min krop, at sidde og blive faldefærdig og slap! Hell no! Jeg elsker når folk tror jeg er 22-24 år! Det er så fedt! Den vender lidt fordi da man var ung ville man være ældre, og jeg blev altid skudt til at være 20 da jeg var 14. Idag er det omvendt nu vil jeg gerne være yngre haha, eller se yngre ud. Hvem vil ikke det? 

Min mave er det sværeste sted at blive trimmet, det er også fordi jeg ikke følger en diæt, og maven kan jeg ikke træne mig til, den kan jeg kun spise mig til. Alle er født forskellige, nogle er født med vaskebræt kaldet ectomorph kropbygning, når man har en naturlig lav fedt% omkring trunken. Ja den kategori er jeg så ikke i! 

For lidt tid siden synes jeg min numse ikke var som den plejede, men jeg træner og træner for forstod det ikke? Synes ikke rigtig der var det der smil under ballerne. Det gik nærmest ud i et med baglåret følte jeg. Min kæreste synes så noget andet 😉 

Jeg begyndte at have mere fokus på baglår, da mine forlår fra naturens side altid har været en del muskuløse. Nu har jeg så taget mig selv i at glemme minimus/medius(den lille ballemuskel) Så nu er der også meget mere fokus på den! Nu må vi se hvordan bootyen ser ud om nogle mdr. Har en lille teori oppe i mit hoved, meeen den vil jeg ikke nævne nu. 

Nogle synes måske jeg ligner en mand? Men igen tøs se dig selv i spejlet! Jeg er glad for hvordan jeg ser ud og jeg arbejder stadig videre med min krop. Jeg elsker udfordringer, nye øvelser, alsidig Træming, jeg duer ikke til det samme hele tiden, kører hurtig træt! 

Mine lår ser bare giga ud her haha, men står også og spænder, samtidig med at mine fødder er roteret ud til hver side. 

Igen er det ikke så ekstremt, kommer an på vinklen, lyset samt hvordan man spænder op. 


Jeg bliver mere og mere glad for min krop, den er mere stram, grundet muskelopbygning og fedt% er mindre, så er det ikke nær så blævret. Har fået mindre appelsinhud på baglårene, numsen er løftet en lille smule, mormor vinkedellerne er så småt væk, ryggen er super markeret. Ja jeg er sku godt tilfreds med det step jeg er nået til. 

Når du skal vælge en træner så prøv evt at find en du kan relatere til. Hvad nytter drt at have en som har været tynd hele livet og ikke kender til kampen om at smide nogle kilo? Det gør jeg! Jeg har selv kæmpet med vægten og haft yoyo vægt i en periode, har endda været helt oppe at veje næsten 70kg! Og det er altså meget for mig, og trænede ikke dengang! Spiste bare på Hereford hver dag i en periode. 

Jeg har vejet 8 kg for meget, jeg har vejet 12 kg for lidt. Jeg har haft nemt ved at tage på, for at have svært ved at tage på. 

Da jeg fik struma vejede jeg 49kg og kunne ikke tage på. Længere historie. Men fik behandling og blev normalvægtig. 

Jeg har prøvet begge veje, dog ikke i ekstemerne, men jeg har prøvet det, og kan sætte mig ind i, hvor frustrerende det er! 

Hvis du vil gøre dig selv glad, gøre noget godt for dig og din krop, investere i din glæde og i din fremtid, så skal du sende en mail til mig på fitbyjoy@hotmail.com og book en uforpligtende samtale. 

Sammen kan vi nå målet, men det er op til dig at tage skridtet op af trappen, så er jeg der til at hjælpe dig videre til næste step ????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradiso tilbyder piger fra 14 år og opefter alkohol..