Spar tusindvis af kroner på tøj!

Paradiso tilbyder piger fra 14 år og opefter alkohol.. 

Alle unge piger synes gulddreng er sej, han synger om penge, popularitet, dyrt luksusliv osv. Derfor fandt jeg lige på dette lidt triste digt, som desværre passer al for godt til nutidens problemer. 

“En tur på D’angleterre og drik lidt belvedere, i beruset ånd, fører han sin hånd, op under den unge piges bluse, blot for at rage og snuse, hun vågner dagen efter ør og tom, ja han fik sku hendes mødom” 

Når en voksen mand tager kontakt til piger på 14 – 15 år, bliver jeg faktisk rigtig vred! 

Da jeg var 12 år var jeg også ude og drikke med en lidt ældre veninde og 2 gutter på 18-19 år. De drak mig så fuld og den ene tog min mødom, jeg kunne ikke rigtig huske noget. Andet end jeg græd og græd dagen efter fordi jeg ikke var ved min fulde bevidsthed. Jeg blev drukket fuld i Nyhavn og “voldtaget” og mistede min mødom! I know how it feels! 

Problemet er at disse ældre mænd har en bagtanke og det er SEX. Uanset hvad i siger, så er det sex! Og kun sex! 

Det startede med jeg fik vist nogle beskeder af en jeg kender privat, hvor jeg så der var skrevet fra en paradisos privatprofil. 

I beskeden bliver den unge pige på 15, inviteret på d’Angleterre for at drikke sprut, hun skal også have en veninde med til hans ven. 

Da jeg så den, smilede jeg lidt og sagde at det skulle hun self aldrig gøre, hvilket hun heller ikke havde i sinde. 

MEN da jeg skulle i sove i nat blev jeg mere og mere vred! Så vred at jeg imorges laver mit indlæg på Facebook! Og skriver på TV3’s side. 

Fordi når en mand på 22-23 kontakter piger fra 8-9klasse , tilbyder dem dyre hotelbesøg og sprut? Come on og alle dem han skriver til bliver bedt om at tage en veninde med til hans ven. 

En mand over 20 har meget mere erfaring end fx en pige på 14 år. Når pigen er drukket fuld, muligvis også dopet, men ok lad os bare holde os til alkohol, det er jo det han tilbyder alle. Hvis man først er blevet fuld, har man ikke samme kontrol til at sige fra, og man er derfor mere medgørlig. Nogle bliver så fulde at de får blackout og så bliver de voldtaget, for bagefter at få at vide det var deres egen skyld. 

En mand som minimum er 5 år ældre end de her piger er 100% dem overlegen på ALLE punkter. Hans erfaring, intelligens, alder, gør ham i stand til at kunne manipulere med disse unge piger! 

Samt en voksen mand tilbyder en 14-15 årig sprut? Come on det lyder fanme som en børnelokker! Lokker med luksus og sprut. Lige det de unge piger synes er sejt Idag. 

Om han så skrev til en på 16, synes jeg stadig han er dem overlegen på alle punkter. 

En pige på 15 er nemmere at udnytte seksuelt end fx mig på 28, jeg har et helt andet mindset, netop grundet mine livserfaringer, hvilket disse unge piger først er ved at udvikle og lære af. Uanset hvor fuld jeg bliver får du sku ikke sex med mig, da jeg kender min stopklods ifht alkohol, igen grundet mine erfaringer gennem livet. Hvad kan jeg tåle, hvad kan jeg ikke tåle osv.. 

Jeg har til gengæld INGEN respekt for pædofile, og jeg ser det som pædofili at en voksen mand, inviterer piger under 16 år på hotel og druktur som self skal foregå på hotelværelset. 

Måske d’Angleterre og andre hoteller, skal holde mere øje med voksne mænd og mindreårige, selvom det svært at skyde folks alder Idag. Men så kunne de evt bede om billedlegitimation så man er sikret at fx pigen ikke er under 16 år. Det er jo desværre den kriminelle lavalder. 

Hvad ville i sige hvis fx jeres datter på 15 var inviteret på rustur med 2 ældre mænd på et dyrt hotel? 

1 kommentar

 • Tina KH

  Hej Joy,
  jeg er fuldstændig enig med dig.
  Det er dybt grænseoverskridende at mænd som er voksne udnytter/benytter sig af unge kvinder under 16 år, ja faktisk endda under 18 år synes jeg.
  Jeg ser det også som pædofilt.
  Og gjorde en min datter fortræd, eller brugte hende på denne måde, så kan han love for, at jeg ville “hunt him down”!
  Hilsner og en god dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar tusindvis af kroner på tøj!