Laser gik galt! 

Spar tusindvis af kroner på tøj!

Hey beautys. 

Jeg er en af dem som virkelig dyrker det at gå i genbrug. Jeg ved godt nogle især helt unge kan måske synes det er lidt neder. MEN så ved i heller ikke bedre. 

Efterhånden har jeg fundet en del gode fund til mig selv , og ting som jeg har solgt videre. Hver gang min mor er på besøg finder hun noget nyt og lækkert tøj, og hun siger altid “nu siger du ikke det er fra genbrugen igen!” Haha hun tror ikke på mig! 

Jeg har fundet Calvin Klein tøj, Burberry jakker, Pajar jakke, og andre designer brands til ingen penge. Gav 80kr for en ægte Burberry jakke. Som jeg solgte videre. 

Disse bukser gav jeg 50kr for på et kræmmermarked, og blusen gav jeg 30kr for hos loppecenteret i Hundested. 


Jeg fik faktisk en masse godt i det loppecenter, på første billed her, gav 20kr for militærkjolen, 30kr for trøjen, og 25kr for chiffonblusen. 

Her gav jeg 100kr for et par nye støvler som der stod en nypris på på 1199kr. Halstørklæde 10kr, blondetrøje 15kr, bodystocking magasin 40kr. Jamen altså det jo et røverkøb!

Denne cottoncoat gav jeg vidst 50-80kr for og jeg har haft den liggende længe, men vidste dens tid nok skulle komme! Og det gjorde den 1 år efter. Først i år er den taget i brug. Den er bare så lækker og elegant, føler mig som en businesslady i det her tøj. 

Forleden var jeg en tur forbi blå kors genbrug hvor jeg fandt dette pink sæt. Det var helt nyt med prisskilt på 30kr for hele sættet. Mener det er fra Victorias Secret? Er ikk 100. Men flot er det! 

Synes farven er ret god her til sommer, jeg ser allerede mig selv gå ture med Lucas iført det her lækre billige sæt 

Ja piger man kan godt få lækre ting i genbrugen og man skal være hurtig, flere og flere får øjnene op for genbrug, og for hvor gode køb man kan lave. 

Jeg sparer årligt tusindvis af kroner på helt nyt tøj. 

4 kommentarer

 • Nielsen

  Lige meget Hva tøj du gør i så du dk’s dejligste dame ??❤⚘ Det lige meget hvor man får sit tøj sådan set sys jeg men dine dejlige former skal ha noget stramt weetlook leggings på helt klart du perfekt Joy stiv pik op a til dig ???❤⚘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvad for en genbrug tag du i, og hvor ligger den henne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Uha jeg tager i mange. Men primært Nørrebro, Hundested, og diverse kræmmermarkeder..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laser gik galt!