Kvinder må godt, mænd må ikke? Eller hvordan?

Laser gik galt! 

Hey beautys. 

For længe siden var jeg med min mor på besøg hos en klinik. Der opdagede de under besøget at noget var galt med mine kæber, jeg havde forinden fået en laser behandling af ansigtet. På klinikken sagde de at jeg havde slemme ødem dannelse i begge kæbepartier og skulle tilses af læge. 

Løbende havde jeg sendt billeder til den tidligere klinik netop af hævelserne. Hvilket receptionisten skrev tilbage hver gang, at det var normalt. Jeg blev lovet opkald, men fik dem først 7 dage efter, fordi jeg skrev om jeg var glemt? Har stadig alle beskederne. 

Jeg fik ingen creme med til efter behandling , og fik at vide jeg skulle bruge alm fugtighedscreme ovenpå det her? 

Jeg skreg af smerte! Fandt ikke nogen creme der ikke sveg og brændte. Måtte ned på apoteket og få hjælp og de sagde jeg burde have fået efterbehandling med hjem i form af creme. 

Jeg endte med at hæve helt op og fik at vide det var normalt. Mine kæber var slemme som her på billedet. Lignede en pære. 


En dansk læge sagde jeg skulle have været på vanddrivende medicin, der gik længe før jeg fik udskrevet medicinen fra klinikken der udførte behandlingen. Jeg ventede 3 uger uden noget svar, andet end receptserver var nede i de 3 uger. Og til sidst fik jeg pillerne oppe på tidl.klinik.  Men der var det for sent. Jeg skulle så have en creme, da piller ikke hjalp. Den var der også problemer med, og måtte få den via en anden læge. 

Jeg gik selv igang med at researche da Ingen i dk udførte denne laserbehandling, og jeg fandt en læge i USA som udførte den. Og skrev til ham og sendte billeder og alt om behandlingsforløb. Han skrev tilbage jeg SKAL have creme! Det er eminent i denne behandling! Creme er så vigtigt efter laser! Da huden er ødelagt og traumatiseret! 

Det fik jeg IKKE og fik også en undskyldning nogle mdr efter. 

MEN jeg sidder tilbage og har væske betændelse i kæberne for resten af livet, fordi der ikke blev taget affære når jeg skrev og sendte ALLE billeder af min hud dag for dag. 

Efter lang tid kom jeg til pågældendes læge, som ikke vidste hvad der skulle ske, og hun havde aldrig set det her før. Hun var selv overrasket over ødemerne. Og sagde jeg skulle igang med creme igen, binyrebarkhormon. Men havde allerede smurt med hormoncreme i 10 dage. Og ved man skal passe på ellers bliver huden tynd. 

Jeg har nu fået konstateret, at fordi der ikke blev givet rette efterbehandling, har jeg fået inflammation i kæberne resten af livet. Det kan ikke komme væk igen. Måske, men så skal det gå væk af sig selv.  Det har nemlig sat sig fast i mit væv fordi de var for langsomme. Og jeg er ærlig talt pisse sur! Og er så skuffet! 

Jeg skrev ikke om det dengang. Men har heller ikke set reklame for lige præcis denne behandling. Jeg fik at vide jeg ville blive solskoldet, og kunne tage på arbejde dagen efter. Og de sagde jeg også godt måtte træne ALT det jeg ville. Bare ikke kampsport pga udstyr (hjelmen)
Jeg var sygemeldt i 10 dage!!! Og trænede ikke i 14 dage! Jeg havde brug for hjælp de første 3-4 dage! Kunne ingenting. 

Det ville jeg gerne have vidst fra start, havde en stor tabt arbejdsfortjeneste pga en ikke helt fyldestgørende info. Jeg kan godt arbejde med en solskoldning, men kan ikke arbejde som et kæmpe åbent smertefuldt kødsår. 

Det ville jeg gerne have vidst på forhånd. 

Min hud er ikke blevet bedre, den er blevet dårligere, jeg har væske i kæberne, huden føles tyndere, og den bliver hurtig rød i furerne og omkring mine kinder/kæber. Mine furer er blevet dybere omkring munden, mine ar forsvandt ikke. Formålet var at få fjernet akne ar. 

Jeg sidder med en skade i mit ansigt pga efterbehandlingen ikke eksisterede.  Hvis jeg havde fået creme til efterbehandling, hvis jeg havde fået vanddrivende medicin i tide, havde jeg ikke siddet sådan her Idag. 

Jeg fortryder ikke mine plastikkirurgiske behandlinger, men jeg fortryder laseren i ansigtet 100%. Og vil ikke anbefale den til andre! 

Den jeg fik hed nitrogen plasma laser. Måske det endte så galt fordi jeg ikke fik rette behandling? Måske der sidder andre derude som er glade? Skriv endelig. Og vis gerne billeder. 

Så meget hæver jeg op når pulsen stiger. Mine kæber hæver op og jeg ligner en pære og det er brandvarmt! 

Har aldrig før haft disse problemer. Derfor er jeg rigtig rigtig ked af det. 

7 kommentarer

 • Sigrid

  Hej Joy
  Jeg skriver fordi jeg selv har været udsat for en fejlbehandling og det var i hele ansigtet.

  Sidder med en tynd hud, sart hud, ødelagt hud og ja det ligner mere eller mindre dit bare i hele ansigtet. Ømt. Og kan ikke tåle noget som helst vejr.

  Er dit blevet bedre og hvad gør du nu?

  Det en kamp at føle sig ok. Det gør man ikke. Det har gået mig på i flere år. Prøver en masse, men intet hjælper. Prøvet endnu en behandling men blev bare værre.

  Så mit råd er bare i hvert fald ikke få flere behandlinger af andre typer heller med laser i håb om det hjælper.

  Jeg synes du lyder stærk når du skriver. Jeg ville nok ikke kunne skrive sådan. Ret omfattet.

  De bedste hilsner
  Mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Lyhne

  Du bør acceptere hvordan du ser ud og ikke prøve at ændre det ved hjælp af diverse laserbehandlinger og kirurgiske indgreb. Dine forsøg på at forbedre dit udseende er skyld i at du nu skal døje med væskeobhobning i dine kæber resten af dit liv samt problemerne med dine læber.. jeg har fulgt med i dit liv de sidste 6 år, og det er sørgerligt at se hvordan du får foretaget flere og flere indgreb af den ene eller anden slags som desværre har gjort at jeg i dag kan se at du ikke er lige så naturligt smuk som du var for 6 år siden :-(. I bund og grund er alle typer indgreb som har til formål at forbedre dit udseende utrolig kortvarige, og kan føre til så mange forfærdelige problemer, så jeg håber du vil tænke over det og stoppe mens legen er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bennedikte

  Hej joy må jeg spørge hvor du har fået lavet det har selv fået nået laser og har haft smerter i halve side Af ansigtet i snart 5år lægerne kan ikke finde årsagen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Synes du skal lægge sag an mod dem!
  Jeg er virkelig for chokeret over det du har været udsat for, stor fejlbehandling, det giver jo sig selv at man skal bruge noget bestemt creme efter at have fået laser.
  Jeg håber virkelig at det bliver bedre med tiden og at du får en stor erstatning!❤ Kys og kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig ❤️

  Hvis det er fortaget i Danmark hænger det firma der har lavet det på et erstatnings krav. De skal betale alle omkostninger for dig, tabt arbejdsfortjeneste samt den % mæssige permanente skade der er sket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder må godt, mænd må ikke? Eller hvordan?