Så meget for så lidt! 

Mirakel olien! Mit musthave til håret.

Hey beautys. 

Jeg er simpelthen blevet super forelsket i denne olie! Det startede med at jeg skulle teste den, og må indrømme jeg tænkte at nu var der altså ikke flere produkter som kunne overraske så meget, samt blive en fast del af min daglige hårpleje-rutine ?

Men men men nu er jeg stuck på endnu et vidunder produkt. I har måske hørt om den? Den er forholdsvis ny og hedder incredible Oil. 

Den er så lækker! Jeg sprøjter den altid i vådt hår, primært enderne/spidserne, og så fordeler jeg det lidt rundt med fingrene. Reder mit hår ud med min dee tangle børste, og så føntørrer jeg det. 

Ej okay jeg bruger faktisk endnu flere produkter end det ? Men hele den liste må komme i et andet indlæg. 

Denne spray olie er også rigtig god til hvis du skal glatte håret, lige sprøjte det i inden, lade det suge lidt ind og så kan du glatte det. Den er nemlig varmebeskyttende, fugtgivende, forsegler skællaget og virker til ALLE hårtyper. 

Anvendelse: Den sprayes jævnt over fugtigt eller tørt hår. (Jeg gør det primært i den nederste halvdel af håret) 
Man kan rede håret igennem for at fordele olien jævnt. 

I kan læse mere og skrive HERINDE, hvis i gerne vil vide hvilke frisører der sælger produkterne i nærheden af jer. 

Mit hår er blevet så sundt, smukt og langt, takket være milkshake og søde Mette Tornsberg


2 kommentarer

 • De læber der, de gør virkelig en mega forskel på dit udseende. Jeg var helt i tvivl om det nu var dig. Men den er altså god nok. Jeg mener det kun mere end positivt…har man ikke noget godt at sige, så hold hellere mund. 😉 SÅ SMUKKE LÆBER.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joy K. Petersen

   Haha jamen tak for det, har ikke fået lavet dem i over 1 år, så forfærdeligt ud på et tidspunkt :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget for så lidt!