Mit absolutte must-have mod fedtet hovedbund!

Så meget for så lidt! 

Hey beautys. 

Idag har jeg taget toget til Hundested for at besøge min gamle moster. Ja jeg kalder hende moster, men det er faktisk min mors moster. Hun har altid fungeret som en mormor. 

Jeg har jo investeret i et Sony kamera, og der er en genbrug i Hundested, hvor jeg for længe siden så nogle billige kamera stativer. Idag tænkte jeg at der skulle vi lige et smut forbi! 

Fordi det er lørdag var vi bange for at de havde lukket, men heldigvis lukkede de kl 16. Ja jeg skulle jo derind for at have et stativ, men endte med at købe alt mulig andet. Det var min moster der til sidst kom gående med stativet og huskede mig på det, haha hun kunne godt se jeg stod med hænderne fulde ?


Jeg havde måske 10 ting med ind som jeg skulle prøve. Jeg købte det hele på nær en jakke. 

Det blev til 1 par sorte snake print støvler,    Blonde trøje, leopard bodystocking, leopard halstørklæde. Virkelig flot! 

Jeg faldt også for denne militær tshirt/kjole, samt den frynsede chiffon bluse, og en sort feminin lille hættetrøje med nitter. 

Sidst men ikke mindst denne fine jakke, sådan lidt læder look a like. Jeg fandt også 2 sportsbh’er fra Nike, haha jeg har den ene på nu 😉 Og så kamerastativet. 

Alt i alt endte jeg med at slippe 365kr det synes jeg jo er helt vildt. Mange af tingene kostede også 10kr, 25kr osv. Det var virkelig billigt. 

Støvlerne var jeg først lidt i tvivl om, fordi jeg har meget brede lægmuskler, men jeg endte med at købe dem alligevel. 


Efter vi havde været på shoppetur skulle vi hjem og have lækker frokost, en rigtig dansk frokost med tarteletter og varm leverpostej, ja og lidt tapas, et lille remix. Nøj hvor jeg spiste igennem haps haps. 

Nu sidder jeg her mæt og tilfreds og kan stadig ikke komme mig over, at jeg har fået købt så mange pæne ting, for så lidt? Det er det jeg ELSKER ved genbrug! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit absolutte must-have mod fedtet hovedbund!