Er du 20+? Så skal DU igang

Slip af med uren hud! 

Hey beautys. 

Idag skal jeg hen til clinique Noir for at få min 5. PH formula behandling. Jeg er inde forbi dem hver 14.dag til en akne behandling. 

Sidst jeg var der synes vi begge min hud ikke var så knoldet i underfladen. Lidt a la man kan mærke små ærtekugler dybt under huden. Min hud er forbundet med mit humør og mine følelser, stress, ked af det hed osv kan hurtig ødelægge min balance. 

Men hvorfor? 

Efter der er sket det hos tandlægen og mine tænder, så slår jeg rigtig meget ud! Fordi mine tanker hele tiden stresser omkring mine tænder, og den ene er allerede røget ud, og jeg står tilbage og føler mig hjælpeløs. Hvis jeg ikke får hjælp til implantater som er eneste fornuftige løsning, så tager jeg den self hele vejen. 

De sidste 2 år af mit liv mht mad og livsglæde er fuldstændig smadret. Så det er ikke kun nu, det er flere år i mit liv som blev smadret. Plus jeg mistede job pga stress og depression, og det var dengang jeg begyndte at tabe kronerne hele tiden. Måtte tage fri fra arbejde og gå grædende fra arbejde pga tænderne faldt ud i frokosten osv. Det var ikke rart! 

Ja din hud og dine følelser er forbundet, så hvis du slår meget ud, tænk om det kan have nogen sammenhæng? Er du ked af det? Stresser du? Hud er også forbundet med dine hormoner, og de er også påvirket af dit humør, maden du indtager, medicin osv. Mad kan have stor effekt på dine hormoner. Hvis du lidt af uren hud er der en ubalance i dine hormoner. Samme har jeg! Derfor jeg tog p-piller i 16 år, kun for at holde aknen tilbage. 


Jeg besluttede mig sidste år for endelig at tage kampen op mod akne, og jeg stoppede med p-piller og kort efter gik min hud amok med cystisk akne. Små ærtekugler som bare ligger under din hud, de bliver næsten aldrig modne, men gør mega ondt! 

Jeg startede så hos Clinique Noir og kom igang med pH formula behandliger. Min hud er blevet lidt bedre, men det går hele tiden op og ned. Man når lige at tro man er i mål for, at vågne dagen efter og være slået ud igen med fx 3-5 nye akne “ærtekugler” Mega frustrerende! 

Disse billeder har jeg lige taget nu her. Jeg har stadig en del små ar og lidt akne. 

Det er self svært for jer at se fordi solen skinner ind i hele mit hjem, så lyset på kameraet driller lidt. Prøver at zoome lidt ind her. 

Lige nu er jeg faktisk lidt frustreret over min hud! Jeg følte netop lige det gik den rigtige retning, men ved samtidig også jeg kæmper med en depression og kæmper for at spise mad. 

Jeg glæder mig til at komme ned forbi klinikken Idag. Sidst jeg var der fik jeg også en a vitamin creme med hjem, som jeg skulle bruge 3 gange om ugen. Den creme giver de til folk hvor aknen bare ikke vil dø. 

Hver dag vasker jeg og plejer min hud med pH formula produkter. De er ikke helt billige men drøje i brug. Jeg afrenser min hud 2 gange om dagen. Jeg bruger pH afrens, ansigtscreme og solfaktor. Må sige det er altså nogle lækre produkter her til hjemmebrug. 

Hvis i lider af akne kan man ikke komme udenom, at man er tvunget til at investere mere i sin hud. Ellers gør man det kun værre for sig selv. Invester i produkter der passer til din hud, og som ikke indeholder for meget olie, parfume osv. Parfume / olieret cremer er no go til akne hud! 

Kan i alle have en dejlig dag, vejret er fantastisk ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du 20+? Så skal DU igang