Sundt, langt og glansfuldt hår. Sådan gør jeg. 

Er du 20+? Så skal DU igang

Hey beautys. 

Idag tænkte jeg nu skal det være! Jeg har i så lang tid ville skrive dette blogindlæg, men der er simpelthen kommet så mange ting i vejen, at jeg hele tiden har måtte udskyde det. 

Da jeg var teenager sagde min mor altid til mig, at man skulle huske at bruge øjencreme hver dag. Fordi det første sted man får rynker er den tynde hud omkring øjnene, halsen og brystkassen. Så hun lærte mig fra en ret ung alder at man skal huske især øjencreme. Nu er det lige øjencreme dette indlæg vil omhandle, men man skal også huske at fugte de andre steder. 

Jeg har igennem årene prøvet en del forskellige og jeg har nogle favoritter. Men den som jeg bruger lige for tiden er den jeg vil skrive om i dagens indlæg. 

Jeg bruger mærket Natura Siberica det er super lækkert, velduftende og billigt! Jeg kunne ikke tro mine egne ører da de sagde der ikke var parfume i produkterne. Kun urter dyrket i Sibirien. Wow en duft! Man bliver helt glad i låget! 

Det er den her jeg bruger hver dag og den er til alle hudtyper, denne her er til ung hud. Der findes også til moden hud, tør hud, osv. Der er mange serier dernede man kan vælge imellem. Jeg blev anbefalet denne her som er ekstra fugtgivende, og lavet på sibirisk ginseng og andre urter. Den dufter dejlig frisk, og fedter ikke, samt absorberes ret hurtigt. 

Jeg bruger både øjencreme efter afrens/bad og efter makeup er fjernet. Jeg bliver så tør omkring øjnene føler jeg, når jeg har fjernet min makeup om aftenen. 

Piger husk øjencreme! Og brug en som passer til jeres hud. Nytter ikke noget at være 20 år og bruge en øjencreme som er til 60+, det kan faktisk ødelægge mere end det kan gavne. Sørg for noget der passer til jeres hud og alder. Og brug den hver dag! Det kan udskyde de fine linjer nogle år. 


Hver gang jeg er hos en kosmetolog siger de altid at huden omkring mine øjne er super fin, og at jeg er heldig ifht min alder og når de behandler andre piger som er yngre end mig, men som har en del mere omkring øjenomgivelserne. Og det er fordi jeg har plejet min hud siden jeg var i en ret ung alder. 

Ja det virker altså at pleje sin hud, man kan godt udskyde alderstegnene og forebygge at man får de dybere rynker med årene. Man skal være villig til at investere i sit udseende samt have en naturlig lyst til, at se skide godt ud ??

Jeg elsker at man går mod de 30 men folk ude i byen tror man er 21-23 år ? Yes i like that! 

Mentaliteten er skiftet fra, at man elskede når folk troede man var ældre end man var, til at man elsker når folk tror man er yngre end man er ? Så må jeg gøre noget rigtigt. 

Har du nogle tricks i ærmet du har lært? Noget vi andre kan få gavn af? Så del det gerne. 

2 kommentarer

 • Simone Nielsen

  Hej Joey,

  Hvor kan produktet købes henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Skriv til deres facebokside Natura Siberica, så vil de gerne sende ud hvis du bor langt væk.. Ellers købes de på strøget i deres butik , så også man kunne få et udvalg i min super Brugsen i Borgergade

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundt, langt og glansfuldt hår. Sådan gør jeg.