Hudpleje på discount 

What a day! 

Hey beautys. 

?? Advarsel: ingen sarte sjæle, der er blod og åbne sår i dette indlæg. 

Igår var en super uheldig dag som mange af jer nok kunne se, inde på min Facebookside Joy K. Petersen. 

Dagen startede såmænd fint ud jeg gik en dejlig tur med hunden, havde morgenkaffen med, fodrede fugle og nød morgenstundens dejlige duft af vådt græs og frisk luft og de smukke forårsblomster.

På dette tidspunkt vidste jeg endnu ikke hvilken smerte, der ventede mig nogle timer efter. Gid man var synsk! 

Jeg skulle hen til fitness dk i valby hvor jeg er ansat som personlig træner. Jeg skal have et hold, get started, som kører med mig hver torsdag fra 17-18. Et hold som primært er for nybegyndere. Ja jeg skulle lige lære nogle praktiske ting, det var hurtigt overstået. 

Efter det blev jeg spurgt om jeg ville optage nogle videoer til f.dk hjemmeside, og ja self vil jeg det! Jeg skulle alligevel træne overkrop den dag. Men jeg ville da også vise nogle andre øvelser. 

Jeg ville lave en video med boxjumps, både den mere avancerede og den lette. Den avancerede hvor man sidder ned på hug eller på en stol, sætter af og hopper i et, den er rigtig svær! Men den lette udgave hvor du står op, bukker lidt ned og hopper op, det var her det gik grueligt galt. Jeg havde lavet flere reps som gik som smurt. Bare ikke den sidste! 

Da jeg hoppede kunne jeg mærke min overkrop hældte for skråt, og jeg satte af på kanten af metalboxen, eller nærmere metalskamlen med mine skinneben. Jeg faldt ikke, men knaldede skinnebenene direkte ned i jernkanten. AV! 

Jeg mærkede straks at noget var helt galt, det dunkede voldsomt og kunne ikke stoppe blodet, det poppede let op gennem mine bukser. Og på det ene ben var der hul i buksen. Jeg blødte hele vejen hen af gulvet, og smerten blev værre og værre og jeg kunne dårlig gå til sidst. 

Jeg fik kæmpet mig ned i receptionen og fik hjælp inde bagi. Chefen bedte mig kigge den anden vej og tage noget beroligende musik i ørerne. Sårene skulle renses ? Men da han trak bukserne op kunne jeg godt se, at den var gal og han sagde også jeg skulle en tur på skadestuen og syes ØV. 

Jeg var i chok og da jeg kiggede ned på mine sår, følte jeg kort jeg mistede bevidstheden og skulle kæmpe for ikke at gå i panik eller falde om af smerte og angst! Det sår var så f****** dybt at jeg kunne se mine fedtdepoter under den øverste del af kødet. Puha bare jeg skriver om såret, ligger jeg og laver grimasser og spænder i kroppen. Av av av! 

Det ene ben var langt værre end det andet, og sjovt det som gjorde mest ondt var det ben som var mindst skadet. 

Jeg tog en uber og kom så på skadestuen, kunne godt mærke på vej derhen smerten blev værre, kunne godt se den pakistanske uber mand kiggede foruroligende. Imens jeg sad lavede lyde og grimasser for at holde smerten ud. 

Da vi ankom gik der ikke længe før jeg kom ind.Carlos kom også og støttede mig. 

 Jeg blev bedøvet, såret blev renset, og jeg fik 6 sting i det ene og 3 sting i det andet. Der var lidt ventetid så jeg tillod mig at spise lidt mad. Lægerne kiggede lidt på mig hehe. Men var SÅ sulten, havde lige trænet og intet mad fået.

Lægen sagde ingen træning/ cykel/løb/ro de næste 14 dage, ingen lange gåture, ingenting! Skal jeg lave ingenting? Det duer jeg ikke til! Min træning betyder så meget for mig! Meeeen så kan jeg træne overkrop ? Skal bare lige på benene igen, lige nu er det så slemt, at jeg ikke kan stå på benene og er sikker på det er værre imorgen. Desværre. 

Jeg forstår til gengæld IKKE at de ikke har smertedækket mig? Lokalbedøvelsen aftog og det dunkede som en i helvede! Måtte få noget fra min nabo, WTF? Pinligt at stå og spørge om folk har noget der er stærkere end Panodil og ipren, lød bare som en desperat pille narkoman. 

Men fik da vendt det negative til noget positivt ? Smil til verden og verden smiler til dig ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudpleje på discount