Hey beautys. 

Weekenden har lige været over os og det er altid her, hvor jeg ender med at gå amok, altså sådan virkelig amok. Jeg fortryder altid dagen efter, og så forsætter den da lige lidt endnu. 

Jeg træner meget men opnår ikke at have en veltrimmet mavse, fordi jeg netop har de her slikflip et par gange om måneden, og det ødelægger ALT. Og jeg ved det, alligevel gør jeg det. Så typisk! Men Nøj jeg er i drømmeland når det først sker ?

Fredagen endte jeg på Bronx burger, der spiste jeg kyllingburger, og sweet potato fries plus aioli. Efter det spiste jeg for omkring 20kr bland selv slik i biffen. Det fuckede så lige hele weekenden op. Tak Carlos ❤

Jeg vågnede lørdag og tænkte jeg lige skulle tage mig sammen idag. Jeg fik besøg af en ven og det startede da også fint ud. Vi endte dog med at spise thai mad, rød karry med ris og kylling. Ja og så havde han da også lige mazarintærte med og mælkesnitter, jeg spiste ca 2 stk mazarintærte, og 2 mælkesnitter. Puha. Det kunne have været værre! Vi købte også for 15kr bland selv slik hver. 

Lørdag nat vågner min ven kl 1 og siger “ej skal jeg ikke tage på Mac D”? Jeg var faktisk ikke sulten, men hvorfor ikke. Jo da så endte jeg lige med natmad på 1 dbl cheeseburger, 2 poser chili tops og fritter. Puha. Den var led. 

Da jeg vågnede søndag følte jeg mig lidt snydt, fordi jeg havde jo ikke “rigtig” spist slik. Og det er den her følelse som er farlig for mig. Når jeg føler lig snydt!

Hold fast nu går det løs ? Søndag startede jeg med at spise 3 Marcipan æg m. nougat, 1 nellie dellie bar, 1 pose flips skumdelfiner, 1 marabou oreo bar. Senere på aften spiste jeg 200g m&m peanuts, 1 rittersport og 1/2 pose bugles, + 1 ragusa bar og 1 kinder bueno ? og 1 marcipanhorn (wienerbrød) føj! Og 1/2 frysepizza. Og 1 række spareribs. Puha. 

I know det er vildt! Min hjerne har IKKE mæthedsfornemmelse når det kommer til slik, jeg kan IKKE blive mæt, jeg kan IKKE få nok. Derfor har jeg ALDRIG slik i mit hjem. Det starter en kædereaktion, og hele min dag kan handle om hvad slik jeg skal spise omg! 

I hverdagen har jeg INGEN problemer med at spise sundt og fornuftigt, så snart det bliver weekend og jeg lader mig rive med af en cheetday/cheatmeal, eller ud og spise, så går det nogle gange galt. Ikke altid! Skal lige siges ??

Så ja girls and boys jeg har også problemer med søde sager. Jeg ville nok være overvægtig hvis det ikke var for min aktive livsstil, og min fornuftige kost 80% af tiden. 

Det skal altså lige siges at det ikke er hver weekend, det er måske 2 uger siden jeg sidst fik sådan et anti-mætheds-slik-flip. 

Jeg bliver bare altid så sur på mig selv, kunne jeg ikke bare have nøjedes med halvdelen af alt det ædelse? Men igen en snickersbar er altså væk på under 1 minut, og så kan man jo snildt spise en plade marabou også hehe. 

Man må sige jeg virkelig har givet den gas! Så i er ikke de eneste der kan have en sød overdrevet tand ❤ 

Til gengæld har jeg trænet super hårdt Idag og jeg svedte nærmest chokolade ud! Så vil skyde på at ca 30-40% af det jeg spiste i weekenden er ved at være forbrændt igen. Kan også mærke min mave ikke har det godt Idag, så der er dømt Tarm forkælelse resten af ugen ?

Kan i også have ustyrlige flip? Jeg har faktisk læst at det også kan være en form for spiseforstyrrelse. Det har jeg også blogget om. Som i ved er jeg meget ærlig, og selvom jeg er en aktiv pige, som lever af at hjælpe andre i form, så er jeg også bare et menneske som nyder livet lidt for godt engang imellem 

“Irrae humanum est” 

Det er menneskeligt at fejle ❤

Relaterede indlæg

1 kommentar

Svar

Årh, man kender det bare alt for godt! hahaha.

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *