Slik eller ej?

Hudpleje på discount 

Hey beautys. 

Sidste år fandt jeg tilfældigt den mest lækre butik på strøget. Udefra tænkte jeg nej det er sikkert pisse dyrt, men så tog jeg mig sammen og gik derind. Jeg blev forbløffet over deres priser! Alle deres produkter står i serier hvilket jeg synes er rigtig godt. Hvis man har fedtet hud så er der flere produkter til det, og hvis man har tør hud er der også mange produkter indenfor den kategori. Produkterne er også aldersopdelt, så der både er til teenager hud, voksenhud og moden hud. De har også serier til mandehud. 

Sidste jul købte jeg caviar serien til min moster, og derefter fik min mor den også. Min moster som er 72 år var helt vild med den, og efter hun havde sagt hendes hud føltes mere mættet og ikke nær så tør og rynket. Måtte jeg ned og købe den til min mor, den fik hun så i fødselsdagsgave i november sidste år. Hun fik øjencreme, ansigtscreme, en serum og en olie som fulgte gratis med. 

Jeg skulle selv have disse produkter til min hud, det var damen som lavede et lille miks ud fra mine hudproblemer. 

Nede i butikken presser de selv cedertræsolie (pinjekerne olie) og nogle gange er man heldig og få en gratis med u købet ??

Jeg var helt vild med deres produkter og brugte dem dagligt. Jeg brugte de her, en ansigtsrens, en maske og en øjencreme. 

Masken er super hvis man slår meget ud, den beroliger inflammationen. Dog er den til alle hudtyper. Og hvis din hud er meget slem, søg en læge. 

Denne her rensegel er super god til fedtet hud, den koster ingen penge, husker ikke præcis pris men langt under 100kr. Super lækker konsistent, den dufter frisk og så er den god til at opløse fedtet som ligger på hudens overflade. 

Sidst men ikke mindst bruger jeg den her hver dag, min øjencreme jeg er så glad for! Dufter fantastisk og ikke kunstigt! Den er drøj i brug og så er prisen også super fin. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. 

Jeg havde også nogle andre produkter som jeg brugte, dem i kan se på billedet under caviar serien. Jeg kan bare ikke bruge dem for tiden, da jeg er igang med pH formula behandling mod cystisk akne. Under dette forløb må jeg kun bruge pH formula produkter. 

De har nogle forskellige serier til ung hud, spørg dem dernede de er rigtig dygtige til at vejlede dig igennem creme junglen. Priserne er super og alle kan være med, det er også et super sted at købe gaver. 

Priserne er gode ifht hvad man får for pengene, du kan finde ting til folk i alle aldre, både mænd og kvinder. 

De har også shampoo, balsam, creme til kroppen og mange andre ting. 

Tag en tur derind de ligger lige ved Kongens Nytorv, starten ned af strøget. 

Læs mere og find adressen herinde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slik eller ej?