Hey beautys. 

Ved ikke om det er vejret eller bare mig? Men jeg er inde i en periode lige for tiden, hvor jeg nærmest ikke orker at lave mad! 

Jeg når lige at komme hjem fra træning eller arbejde, så går jeg da lige i Føtex food og køber en blandet salat bowle. De er ofte på tilbud pga stop madspild, så man sparer ret ofte op til 50% på salaterne og deres lækre færdigretter. De smager bare så godt! Min favorit er helt klart den med kylling / Ceasar salat. 

Der er også nogle ret gode salater nede i kiwi, den med tun og æg, Nøj den er god! Især dressingen haps, og man får lidt rabat hvis man har kiwikort??

Okay jeg lavede da lidt wok mad igår, da jeg fik besøg af en veninde. Førhen lavede jeg nærmest mad hvad dag i en periode, men nu hvor de der salater er så billige så orker jeg nærmest ikke. Det er meget billigere for mig, at købe en salat til 20kr når de er på tilbud. 

Hvis de ikke er på tilbud hopper jeg i kiwi, eller også må jeg selv lave noget. Ja ja er også lidt nærrig, gider ikke give 45kr for en salat, så hellere selv lave det ?

Så det er ikke for enhver pris. De er bare så nemme lige for tiden. 

Er jeg den eneste der er doven med at lave mad? Jeg kan sagtens, jeg orker bare ikke! Meeen lysten skal nok komme igen, nu har jeg bare lige fundet en nemmere løsning, hurra for stop madspild ??

Det er også snart bikini sæson så jeg prøver virkelig at tænke over, hvad jeg propper i munden. Jeg kan sagtens spise en plade marabou, tofifee og pose Chips for mig selv, for derefter at have lyst til mere. Har ingen mæthedsfornemmelse når det kommer til slik. Virkelig surt! Derfor spiser jeg ikke slik i hverdagen, kun i weekenden. Livet skal heller ikke være 100% sundt, det kan jeg ikke, men jeg kan gøre det med måde. Okay de der slik flip er ikke med måde, men så længe det kun er 3-5 gange om måneden. 

Det påvirker stadig min krop og mine resultater, men så må den sixpack mave ligges lidt på hylden, fordi ærligt, så gider jeg ikke gå på diæt for at få sixpack. Snakkede engang med en gut der mente at alle personlige træner burde have sixpack, Come on, og så lignede han selv en på roids ? MmHmm. Keep it going mester. 

Jeg har en flad mave, jeg har ikke sixpack men jeg er sku egentlig ret tilfreds sådan som min krop hele tiden udvikler sig. Især ryg, skulder og arme er ved at blive mere markeret. Jeg elsker mad, derfor får jeg aldrig min sixpack! Som jeg så længe gik og troede ville gøre mig lykkelig. NOT, tror bare det er et billede man har udefra, især på Instagram osv når pigerne smilende flasher de små stramme skildpaddeskjold. 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *