Hey beautys. 

Jeg er nok ikke den eneste som har bemærket at vejret er ekstremt skiftende! Ligesom man troede foråret var på vej, så begynder det sku at sne ?

Jeg stod op igår morges og solen skinnede, himlen var blå, jeg gik en dejlig tur med Lucas i kngs have, fodrede alle mine fugle som jeg plejer. Og så tog jeg til træning nede i fitness dk, jeg endte også med at tage i dampbad og sauna. Det er ikke så tit jeg gør det, fordi skal simpelthen have så meget med! Shampoo, balsam, ansigtsrens, cremer, makeup, børste, rent tøj osv. Men jeg kom i dampbad og det var så lækkert! Jeg følte virkelig, at jeg havde en masse affaldsstoffer som skulle ud. 

Min træning var rigtig god og hård! Jeg har altid bendag mandag og torsdag, og det er bare altid så krævende! Er næsten begyndt at hade bendage ?

I kan se lidt fra min træning herinde, jeg optager ofte små film og sætter dem sammen, og tilføjer lidt musik. Man skal bare virkelig passe på de der copyright regler! Mega pres! Musik betyder bare så meget, hvis man skal lave en workoutvideo. 

Jeg skulle også hen og træne nogle klienter senere på dagen, og da jeg cyklede hjemmefra var det total lortevejr, jeg var gennemblødt af regn og snevejr da jeg ankom til centeret omg! Jeg hørte godt vejrudsigten i nyhederne, men tænkte Arh himlen er blå, vejret ser da lækkert ud, mon det når Kbh? JA det gjorde det! Men vi fik til gengæld kæmpet os igennem nogle hårde og effektive workouts, og det skulle da lige sluttes af med et billed ??

Elsker mit arbejde som personlig træner, at være den motiverende coach, og se hvordan tøserne virkelig presser sig selv, og kæmper! Sveden løber, pulsen stiger, ansigtet koger, i love it! De er sku seje ??


Da jeg kom hjem igår aftes var jeg self drivvåd igen! Jeg orkede nærmest Intet, men var så sulten. Efter min mave havde rumlet i en lille times tid, tænkte jeg ej nu laver jeg altså noget hurtigt! Fordi den rugbrødsmad jeg spiste tidligere, den mættede slet ikke! 

Så jeg fik hurtigt bikset denne vegetariske ret sammen, tog ingen tid at lave! Stegte også nogle tofu panerede “fileter” ved siden af. 


Det blev faktisk ret lækkert, jeg fandt selv på denne ret, har også blogget om den før, den er et hit hos mig, elsker den! I kan se fremgangsmåden Her hvis i lyster. 

Ja det var så min torsdag igår.

Relaterede indlæg

2 comments

Svar

Hej søde Joy. Jeg følger trofast med, både på bloggen, Facebook og intragram :). Har du overvejet at lave en offentlig Snapchat? Du kunne eksempelvis ligge små hurtige videoer op, hvor du viser hvordan du nemt og hurtigt bisker din aftensmad sammen, eller hvis du laver en hurtig lille snack. Du giver mig meget inspiration, med alle dine kreative idéer, så at følge dig på Snapchat ville give mig et ekstra indblik i dine sunde madvaner :). Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der tænker du måske kunne lave en Snapchat?. Rigtig god dag Joy??

joykpetersen
Svar

Hej Sofie. Tak for rådet. Men kan ikke helt finde ud af snap? Altså man downloadet appen, men folk kan jo ikke følge mig? Så skal man tilføje og tilføje? Tænker allerede stress

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *