Min morgen smoothie

Facebook og parforhold

Hey beautys. 

Jeg ved det jeg ved, er på vej ind i kampen igen, og jeg lover og jeg lover hele tiden. Har bare haft så travlt med nye jobs osv, og har stået i en super svær situation, som jeg vil komme nærmere ind på, i et andet indlæg. 

Vi har alle sammen Facebook eller næsten alle, og jeg ser ofte de typer som hele tiden poster billeder af deres lykkelige forhold. Der er ikke det, de ikke laver sammen, der er ikke det de ikke har prøvet, der findes nærmest ikke ord for deres kærlighed. 

Hmm måske er det bare mig? Men når jeg går ind på en Facebookside og jeg fx først ser et oversnavet coverbillede af turtelduerne, samt deres navne er printet ind diverse steder på deres side, så man NETOP ligger mærke til det. Why?

Hvis man skal have hinanden som coverbilled og plus navnene skal stå øverst i profilen, er man så lykkelig? Eller har man et behov for at vise omverden at man er lykkelig? 

Fordi det ser godt ud udadtil, er det så også godt indadtil? Det kan vi ikke vide. Man kan ikke undgå tankerne, og tænke er de virkelig så lykkelige som de giver udtryk for? Og hvis de er, så er det jo super godt. 

Hvis jeg fx går ind på en profil og ser at parret har hinanden som cover, så får jeg det faktisk dårligt og tænker, puha der er sikkert en masse problemer i det forhold! Uden at der behøver at være det! 

Jeg kan bare ikke lade være med, at tænke på at da jeg selv har været i ulykkelige forhold, havde jeg super meget behov for, at vise alle andre at man havde det iiih og åh så godt. 

Jeg kommer til at dømme ud fra mine egne erfaringer, og hvordan jeg selv er. Sorry for that! Det er sku også forkert. 

Fx mit forhold til Carlos, der har vi (han) aldrig haft det behov. Han mener ikke at omverden skal se hvad vi laver. Men men men, engang imellem kan jeg altså godt lide, at få en lille sød plads på hans væg ?? Med en sød tekst som JEG bestemmer haha, Arh den går sku ikke. 

Efter vi talte omkring forhold og Facebook, læste jeg også nogle psykologiske artikler som omhandlede netop, at folk der hele tiden poster “lykkelige” stemningsbilleder, faktisk ikke er så lykkelige når det kommer til stykket. Men at de derimod har et behov for, at vise alle os andre at de er lykkelige. Men hvorfor have det behov? Er lykken i sig selv ikke nok? Hvorfor skal vi se det? Hvorfor skal vi ligefrem overbevises? Og det gælder jo ikke kun parforhold. 

Ja jeg er ikke herre over hvad der er ret og forkert, det her er mere en tænketank, Joys tænketank som i lige bliver lullet ind i. 

Altså jeg er lykkelig, men vil da gerne stadig dele lidt billeder engang imellem. Det vil han ikke! Men ville dog aldrig have ham som mit coverbilled ? Eller for den sags skyld hans navn oppe i min profiltekst. 

Hvad siger i? Er jeg helt gal på den? Og nej jeg har intet imod at man deler billeder af sit forhold. 

Efter mit indlæg her blev offentliggjort, kan jeg se flere af jer misforstår mig. Nej self må i da ligge billeder op, og self er det da hyggeligt at se. Jeg taler om, når det går over i ekstremerne. Og nej det er ikke ekstremt at dele ferie billeder osv. Og fred være med de ekstreme ???

Og ærligt det kan da også være, at jeg inderst inde også selv ønsker at blive vist mere, men har accepteret at det ikke er alle der kan lide at være til offentligt skue på Facebook, og skrive om forhold osv.  

Man må acceptere vi alle er forskellige. 

1 kommentar

  • ...

    Min kæreste er lig sådan. Han vil ikke stå i et forhold på facebook (dog står han heller ikke som single), han har ikke behov for at dele det med omverden. DOG har jeg ét billede på min startside, ikke som coverbillede – men de billeder man selv vælger. Jeg deler nemlig, fordi jeg er STOLT ? Men begrænser mig. Deler som sådan ikke noget, men min instagram derimod ??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min morgen smoothie