Hey beautys. 

I har længe været vant til, at jeg blogger om mine opskrifter herinde. Jeg har fundet en app hvor jeg kan spole i hastigheden, så det bliver en del nemmere at lave en video med mine mad ideer. Samt indsætte lidt musik og effekter. Ja det gjorde jo så at jeg blev blokeret fra Facebook, pga de mener jeg misbruger sange. Total plat! Så nu er det bloggen der bliver domineret med videoer. 

Jeg drikker smoothie hver morgen, og det er det eneste jeg indtager til morgenmad. 

Så tænker i sikkert mætter en smoothie? JA! Men det kommer an på hvad du propper i den. Du skal nemlig sørge for at der er en god balancegang ml fedt, protein og kulhydrat/fibre. 

Se med i videoen her og bliv inspireret. ​

Jeg har tit problemer med at uploade videoer herinde på bloggen, så for en sikkerheds skyld får i også videoen HER

I kan følge meget mere med inde på min Instagram HERINDE

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *