Politi og tlf fis

Kampen for ren og glat hud!

Hey beautys. 

Igår var jeg på besøg hos Clinique Noir, jeg skulle ind og have min 2. PH formula anti akne behandling. Hver 14. Dag skal jeg ind forbi, og have en ansigtsbehandling af en professionel. Da behandlingen indeholder en kraftigere syre.

Sidst jeg var derinde synes jeg min hud var ok da jeg gik, men efter nogle dage slog jeg ud med akne. Som klinikken siger, så skal det hele ryddes ud, og der er rigtig meget. Det bliver desværre rigtig slemt, før det begynder at blive godt. Og det er denne tanke, som jeg har rigtig svært ved! At det skal være SLEMT! Hader min hud nok i forvejen og ordet slemt ?

I kan se nogle billeder her. Omg det er altså virkelig grænseoverskridende, at dele de her billeder af Min hud! Nogle gange er cysterne “de røde pletter” betændte, og andre gange er de mere flade. Ja og så er der de dage, hvor de bare går amok og danner kolonier op af hinanden. Det gør SÅ ondt! 

Jeg får altid at vide af andre, at jeg er heldig med min hud. Fordi man ikke kan se min acne til hverdag og på billeder. Uanset om folk kan se det eller ej, så ved jeg jo hvordan min hud ser ud, og hvor lang tid jeg bruger på at dække de skide  kæber.  JA hellere acne på kæben end i panden eller hele ansigtet, hvis jeg skulle vælge. Har prøvet at have i hele ansigtet og det var ikke sjovt!

Sidst jeg var der skulle hun teste min hud, hvor meget den reagerede på syren. Igår fik jeg en syre på som skulle ligge i ca 20-25 minutter. Jeg fik 2 forskellige syre på, den ene i en del kortere tid end den anden. 


Syren gjorde ikke ondt, den brændte bare lidt, men ikke noget slemt. 

Jeg fik efterfølgende tørret syren væk, med nogle dejligt varme håndklæder, det var lækkert! Bagefter fik jeg smurt lækker creme på, samt noget foundation med solfaktor. Man må nemlig slet ikke få sol, imens man er igang med denne kur. Tror i lige jeg er mega bleg! Bruger en del spraytan for tiden hehe. 

Da jeg kom hjem igår aftes var jeg slået lidt ud på hagen, noget af det dybere liggende akne var kommet op til overfladen. Hvis der er noget jeg hader, er det bumser med en hvid top på! De skal væk! Så jeg brugte en steril nål, og lige lavede et lille bitte hul, og så kunne jeg nemt få det ud, uden at presse hårdt. 

Glæder mig til at det begynder, at gå i den rigtige retning. Lige nu er jeg i startfasen, og det hele føles ligegyldigt, man vil jo have straks-resultater, den magiske kur, noget der virker Idag! Men det findes ikke. Tålmodighed, tid, og samtidig tanker. Alle læger og hudspecialister, samt denne kosmetolog siger, at det er mine tanker der giver mig akne. De siger jeg skal lære at styre mine tanker og min stress. 

Ja det er nemmere sagt end gjort, utroligt tanker kan give denne hud. Okay jeg er også en stor tænker, en tænketank. 

Glæder mig til næste behandling, og håber huden bliver bedre og bedre. Føler en lille bedring, det er ikke nær så betændt som i starten. Heldigvis. 

Hvis nogle af jer sidder derude med akne, bumser, så kan jeg indtil videre anbefale, at i prøver pH formula. Giv det en chance, der er sku så meget crap ude på markedet. Her er altså nogle produkter, som hele tiden udvikles af læger og specialister indenfor acne, plus det er eneste produkt som arbejder direkte nedefra cellen, og op til hudens overflade. 

Jeg får mine behandlinger udført HER og der er ofte tilbud at hente derinde. 

2 kommentarer

 • A

  Min erfaring er desværre at ansigtsbehandlingen ikke hjælper, når det skyldes hormonerne… Jeg har læst, at i USA anvendes et præparat, der heddder spironolactone (spiron – https://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/6769 ) ofte i forbindelse med hormonel, cystisk acne. Det er er vanddrivende medicin, men skulle være fantastisk til at få styr på hormonel akne. Pcos-patienter bruger det også i DK mod netop hormonel, cystisk akne. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, da jeg håber på snart at blive gravid, men ville bare give tippet videre☺ Prøv at google “spiron” og cystic hormonal acne …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Tak for det, det vil jeg helt klart tjekke.. Men føler det hjælper, min akne bliver mildere og mildere.. Men igen så får man stress og så starter det forfra med at blusse op..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politi og tlf fis