Dont do it! Girls!

Politi og tlf fis

Hey beautys. 

Jeg bemærkede godt igår, at der var nogle mobilnumre som ringede til mig. Jeg var igang med nogle klienter (personlig træning) , så kunne ikke tage min tlf. Og min far havde også ringet. Tænkte hvad sker der? 

Da jeg var færdig ringede jeg nummeret op, men den blev ik taget. Kort tid efter ringede min tlf, og jeg tog den, straks sagde en stemme “hvem taler jeg med”? Jeg ville ikke nævne mit navn, og det endte med en lidt flabet diskussion, mellem betjenten og jeg. Hvem fanden ringer mig op og kræver at vide hvem jeg er? Come on, du ringer mig op, så burde du da også vide hvem jeg er? 

Nå men jeg skulle så også give mit cpr nr, og de sagde det var fra sydsjællands politi. Yeah right som om! Jeg opgav mit cpr nr, da de sagde der var en sag, men at hun ikke kunne udtale sig, medmindre jeg ville bekræfte, at det var Joy de talte med. 

Så kom de endelig til sagen, og jeg skal så åbenbart i retten, det omhandler en dyreværnssag fra i sommers. Hvis i kan huske den kat, som blev fanget af en tyrkisk mand, som mishandlede den og slog den ihjel. Han havde lagt video ud på Facebook, hvor han stikker en kniv gennem buret, og ind i kattens mund flere gange. Imens han på tyrkisk siger, den har spist og dræbt alle hans fugle. 

Jeg skal i retten i Næstved her om 2 uger, og hvis jeg ikke kommer, bliver jeg anholdt, sagde damen fint. Fuck hvor kan politiet egentlig være flabede at tale med! Hun fortalte fx ikke at man kan få sin billetpenge refunderet, eller hvis man mister løn på sit arbejde, fordi man skal tage fri. Hun oplyste mig slet ikke om de ting. Det er da de færreste, der bare kan tage fri, uden at miste penge. Hun havde vidst mere travlt med, at fortælle at jeg kunne blive anholdt, da jeg først sagde at jeg ikke kunne komme osv. 

Jeg var dog stadig i tvivl, om det var tlf fis. Har nemlig før oplevet tlf fis, godt nok mange år siden. Men er stadig total påpasselig! 

Da jeg lagde på, havde jeg modtaget nogle breve fra Heidi, en som hjalp med sagen dengang, og så gik det op for mig, at det var sandt, det som politiet havde ringet og sagt. Så det var ikke tlf fis ??

Det værste af det hele! Politiet har så ringet til mine forældre, og fået fat på min far, de sagde der var en sag, og de ikke ville udtale sig om, hvad det gik ud på, fordi det måtte de ikke. 

Min far nåede at sidde i lidt under 2 timer, og troede jeg var død eller der var sket en ulykke! 

Da jeg ringede til ham igår aftes, lød han helt i chok, og var så glad for jeg var i live? What? Jamen sidst han fik sådan et opkald for 21 år siden, var da hans mor var død i et trafikuheld. 

Og her tænker jeg, hvordan fanden kan politi damen tillade sig, at ringe og sætte min familie i chok og lade dem tro jeg måske er død? Kunne kællingen ikke lige oplyse dem om, at der ikke var sket noget alvorligt med deres datter? Var det virkelig det værd, at udsætte min familie for det kæmpe chok? Sorry men jeg synes virkelig, at den dame var en super led kælling! Og hun nød det! Nogle mennesker nyder at, udsætte andre mennesker for rigtig grimme føleslesoplevelser. Nogle mennesker har bare det forkerte job!!! 

Nå men uanset hvad, og hvor flabet hun end var. Så er det fanme godt, at dyremishandling endelig bliver taget seriøst! Det er et skridt i den rigtige retning, så lad os håbe han får en dom, og det kan signalere ud til alle andre dyremishandlere, at nu sker der endelig noget! Så pas på! I ender i fængsel. 

3 kommentarer

 • Claus

  Kære Joy, du kan stole på at du pt allerede er eftersøgt af politiet, siden de ringer,og ja at skulle vidne i en sag er en borgerpligt uanset om du mener det er fair eller ej. Og man kan om mere sige at vidneudsagn måske er det der er med til at give gerningsmanden en hårdere straf. Man er forpligtet til at møde. Og ja elllers vil man blive anholdt og ført til retten. Du har naturligvis din side af sagen , men at svine politiet til, dem som passer på os og sætter liv på spil, er nu ikke helt fair. Vel vidende at politiet beskytter det land vi bor i . Vi kan blive enige om at kvinden som ringede kunne have været bedre i sine formuleringer så der ikke opstod misforståelser og efterfølgende bekymringer. Så kort sagt synes du lyder som en forkælet lille tøz. For hvem ringer du til når du kommer hjem og din bolig er udsat for indbrud, eller du er beruset og ikke kan tag vare på dig selv, du har fået stjålet din bil, stjålet din taske, din hun er løbet væk, en mand forfølger dig og du tuder af angst,,,, det er fandme politiet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Haha nej hvis jeg kommer hjem og der har været indbrud er min mor den første jeg ringer til.. Engang brændte det, jeg ringede til mor fremfor brandvæsenet og gik i panik.

   Så nej mor er altid den første uanset havd der sker.. Bare en naturlig reaktion hvis jeg går i chok. Hvorfor jeg ikke ringet til politiet ved jeg ikke..

   Hvis en stjæler min taske har jeg andre der hurtigere kan få gang i tingene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Håber sagen går godt og ikke skader dig.
  Politiet mangler fornemmelse, empati fra borgere.
  Jeg synes at opleve, at politiet kan være sådan lidt “Hovski snovski” og ret fordømmende mennesker.
  Det er sørgeligt.
  Jeg ved mange prøver at uddanne dem i at lytte, forstå og have god takt og tone.
  Jeg har selv i mange år arbejdet med udsatte børn og unge og familier som lever i vold, trusler, seksuelt misbrug mv.
  Og der hvor jeg arbejdede(sygehus systemet) der var det psykologen, som måtte give politiet kurser og træne dem op i at holde samtaler osv.)
  Så hvis det er en trøst, så er du langt fra den eneste, som oplever dette.
  Hilsner og alt vel din vej:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dont do it! Girls!