Kur mod akne og uren hud

Goddag skadestue

Hey Beautys. 

Sikke en kold morgen, puha! 

Igår var jeg på besøg hos min veninde Sandie og hyggede med David, vi så lidt film og spiste al for meget slik. Ja vi endte også på Cafe Muums, lige over namnam slik på Nørrebrogade. Her fik vi lækker cheesecake og latte for 35kr. 

Min kæreste ringede igår for at sige, at under en MMA øvelse havde han været ude for et uheld. Sådan er det når man dyrker så ekstremsport som han gør. Han dyrker jo både MMA, wrestling, alle former for boksning. Når han endelig piver, så er det virkelig også fordi det er slemt. 

Planen var at vi igår skulle på skadestuen, men vi ventede til idag, for at se om det nu blev bedre i løbet af natten. Det var det ikke! Carlos vækkede mig kl 9 Idag og så skulle vi på Bispebjerg. Man frygter altid den lange ventetid. Men vi var derude i ca 2 timer, han blev tjekket af en læge, fik taget røntgen og udskrevet recepter. 

Carlos har meget svært ved at løfte højre arm, så får han smerter i bryst og skulder. Så jeg hjælper ham med ALT, dog ikke toiletbesøg ? Heldigvis er intet brækket, men hans supraspinatus er delvis overrevet, en muskel der sidder i skulderbæltet. Øv bøv. Han skulle nemlig have sin første debut som Pro MMA kæmper her i start februar. Så hans planer er tilsidesat nu. Vi havde ellers glædet os til hans profesionelle debut. 

Nu skal han holde sig i ro, de næste 1-2? Uger. Og så skal han på banen igen. 

Det er bare så skide surt, når man får en skade. Især når man træner som man gør, og som han gør. Det at man træner op til noget, noget man har glædet sig til. Jeg har jo selv mit håndled, som jeg har gået med i snart 3 mdr. Min læge sagde den var forstuvet, men nu hvor jeg er på 3.måned med en skadet hånd, mistænker jeg den for at være brækket. 

Efter skadestuen, tog vi da lige bussen til et lækkert mad sted på Nørrebro. 

Nu skal Carlos hjem og have spilledag med sin gode ven Bob, og jeg tager hjem til en veninde og hygger lidt. Senere skal jeg hjem og udarbejde træningsplaner, til mine klienter. 

Kan i alle sammen have en dejlig søndag ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kur mod akne og uren hud