Hey beautys. 

Sorry jeg ikke har blogget så meget, men har bare ikke haft tiden til det. Julen er generelt bare en lidt mere stresset måned, end de andre. 

Jeg har valgt at forsætte med at leve delvis plantebaseret. I weekenden spiste jeg brunch, med bacon omelet, ostemad, kakao.. Det smagte fantastisk, men jeg kan også godt lide at leve på den måde, som jeg gjorde forrige uge. Så det vil jeg forsætte med. 

Jeg tog igår en tur på Nørrebro, der er en super god og lidt dyr grønthandler på blågrdsplads. Jeg havde sat mig i hovedet, at jeg ville lave en wok uden kød. Så jeg købte peberfrugter, broccoli, gurkemeje, frisk chili, rød karrypasta, kokosmælk, hvidløg og østersovs. Jeg læste bagpå etiketten og der stod ikke decideret østers, men aroma E og så et nummer, så tænkte der nok ikke var dyr i? 


Jeg købte både ind i fakta og i grønthandleren. Jeg spørger altid ind til alle hans sjove ting, og han sagde st gurkemeje ikke gav smag, men at det var super godt for kroppen. Og at det er fyldt med antioxidanter og et andet stof som hedder curcumine, tror jeg har stavet det rigtigt? Jeg Googlede det igår og det skulle også være super sundt, og anti inflammatorisk. Ja det besidder mange gode egenskaber. 

Jeg startede med at tænde min wok, tilsatte 1 spsk kokosolie, satte den på høj varme, derefter tilsatte jeg 1 udskåret løg, 2 tsk knust hvidløg , 3-4 tsk rød rød karrypasta. Hældte en god sjat østersovs på. Jeg lod det stege på fuld hammer i 2 minutter ca. Skruede lidt ned. 

Så tilsatte jeg 2 udskårede søde kartofler, et lille hoved broccoli som jeg pillede i små buketter, 2 udskårede peberfrugter, 1 lille udskåret gurkemejerod, en kvart udskåret frisk chili, og en halv mango. Jeg lod det hele stege lidt, rørte lidt rundt i det, efter små 5 min, tilsatte jeg 1 dåse kikærter, og 1 dåse kokosmælk. Jeg lod det simre i ca 15. 

Og voila en super lækker ret, og jeg ramte næsten plet med den autentiske thai smag. Yes! Det må være den østersovs! Virkelig god smag! Lækker vegetar ret. 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *