Min weekend 

Sweet potato chick p’ a la Joy

Hey beautys. 

Jeg har valgt at forsætte denne uge med, at lave en masse plantebaseret mad. Jeg har det virkelig godt med den her livsstil. Efter jeg fik det så underligt i maven af den oksesteg, har det givet mig mere mod på, at skære ned på mit kødindtag. 

Jeg har lavet min egen lille livsstil, og det er at leve forholdsvis plantebaseret, og få inspiration rundt omkring. Fordi jeg kan ikke leve efter specifikke madregler, det hele skal have lov til at komme af sig selv. Og jeg tror på det kommer med årene, og med de erfaringer man gør sig hen af vejen. 

Jeg kom Idag i tanke om, at jeg havde nogle søde kartofler liggende. De er nu ikke så kønne, denne variant ligner lidt lange trolde negle haha. Det var min veninde der lige påpegede, at det lignede lange negle ?

Jeg skrubbede kartoflerne, og krydrede dem med lidt paprika, all round krydderi. 

Jeg tog også en dåse kikærter, hældte vandet fra, duppede dem tørre med et rent viskestykke, og så lavede jeg en blanding med paprika, 1 tsk kokosolie, og lidt allround krydderi og noget spicey græsk krydderi. Jeg rørte det hele sammen i en skål, og op på bagepapiret sammen med kartoflerne. Og så ind i en forvarmet ovn på 200grader varmluft, i små 25-30 min. Rør lidt rundt i kikærterne undervejs. 

Jeg tænkte og tænkte hvad jeg nu skulle lave til? Hmm en sovs? Dressing? Jeg havde noget knorr stående, men læste at det indeholdte mælkeprodukter. Og mælk er IKKE godt for min hud lige i øjeblikket, hvor mine hormoner går helt amok. 

Så jeg tog et smut i Brugsen og købte en soya yoghurt naturel, blandede den op med 1 knust hvidløg, paprika, 1 udskåret forårsløg, lidt hakket persille, og lidt allround krydderi. 

Næste gang skal der mere persille i! Ellers blev den rigtig god. Den skal lige på køl og trække lidt, så krydderierne kan få lov at arbejde, og man får en god “rund” dressing. 

Alt i alt en rigtig lækker ret. 

Den ser måske ikke så lækker ud i farven, MEN jeg kan love jer, at smagen vil overraske jer! Nøj det er godt! Dog savnede jeg mere tilbehør til, overvejer til en anden gang, at lave en lille salat til. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend