Hey beautys.

Idag delte jeg et indlæg på Facebook, da jeg rigtig gerne vil arbejde indenfor det pædagogiske felt igen. Selvom jeg er i fitnessbranchen, har jeg stadig ikke opgivet min drøm om, at hjælpe unge udsatte mennesker. 

Jeg skrev at jeg gerne ville arbejde på et opholdssted, døgninstitution, her i Kbh omegn, eller være kontaktperson. Ja sågar komme ud og træne med de unge og give dem en mere basal viden indenfor kost og træning. Jeg fik mange relevante kommentarer, og tak for det! Jeg skal helt klart ind senere og læse de links i har delt. 

Men men, når man er en offentlig person, er der altid de små djævle-bidere, vil ikke kalde dem haters. Mere små tæger, som suger sig fast på dine sociale medier, og tror de kender dig, samtidig med de sidder og suger næringen ud. Fordi de elsker at skabe drama. Alle disse djævle bidere skriver altid fra fake profiler. Men hvis jeg skulle forestille mig hvordan de så ud, ville det her ligne meget godt ?

Sådan en rigtig lille ondskabsfuld satan haha. Der fryder sig over at gøre andre ondt.

Nå men jeg fik endnu en djævle bider på banen Idag. En fake profil med navnet Clara Olsen. Her er bare lidt af det hun skriver. Jeg spiser åbenbart usundt hver dag siden jeg ofte er syg, eller ifølge hende er jeg syg konstant. At det jeg har gang i, mht kost? Er helt hen i vejret? Både træning og kost mener hun? Jeg gætter mig lidt frem til hvad hun mener. 

Og at jeg skal stoppe med at være et bræt? 

Ja og hun kender mig, fordi hun følger mig på Facebook. 

Jeg er syg 1000 gange årligt, og jeg kan ikke holde et job? 

Hvor ved hun fra om jeg kan holde et job? 

Siden jeg var baby/barn har jeg altid været nem at smitte. Influenza og forkølelse, bliver jeg ofte ramt af. Jeg har ikke det bedste immunforsvar, selvom mine blodprøver viser at det burde være i orden. Men med årene er mit sygdomsforløb faktisk blevet bedre, jeg er slet ikke så syg som jeg var da jeg var barn og teenager. 

Dog kan jeg IKKE arbejde i en vuggestue, af erfaring, jeg bliver smittet hele tiden. Trods diverse vacciner. Men hvis jeg er i et fritidshjem, ungdomsklub, børnehave, ja der er det slet ikke det samme. 

Jeg har en sygdom i min skjoldbruskirtel, og har fået radioaktiv stråling, og går årligt til kontrol. Måske det har en effekt på at jeg let bliver smittet? 

Mit immunforsvar har været fucked siden jeg blev født. Så det har intet med min kost eller træning at gøre. 

Når det så er sagt, så kæmper jeg da stadig. Selvom jeg er uheldig med sygdomme i perioder, så prøver jeg stadig at finde min vej. Og arbejdet som personlig træner er jeg aldrig blevet syg af, heller ikke som kostvejleder. Det har jeg da beskæftiget mig med i over et års tid efterhånden. 

Jeg har bare stadig min pædagog drøm, og den vil jeg ikke opgive. Uanset hvad folk så mener omkring at jeg er syg 1000 gange om året. 

Min pointe er, at selvom du har 100 mennesker som træder på dig og siger du ikke kan, du er ikke noget værd, du er nothing! Så må du ALDRIG lade dem tage over, du må aldrig lytte til dem, du må aldrig tage det til dig. Lad aldrig andre mennesker styre dit sind, dine mål og dine drømme. 

Folk som djævle bideren Clara her, hun er kun en brøkdel af alle de bugs (insekter) derude. Bugs der kun sidder og nærer sig med glæde over at skade andre. At ødelægge andre, de elsker det, og jo flere drømme de får ødelagt, jo bedre er deres dag. 

Lov mig at i bruger disse bugs til at styrke jer på. Find poweren frem, og få dem ryddet af vejen. De er skadedyr, og man slipper aldrig 100% af med dem. Forsvinder 10, kommer der 30 nye. 

Aldrig lade folk træde på jer, husk at alle har hver deres værdier, og det kan INGEN tage fra jer ????

Relaterede indlæg

2 comments

Svar

Kæææft hvor er hun dog dum at høre på Joy! Fuck hende, hun er skkkert bare jaloux 🙂

Svar

Ej hold kæft man hvor er det langt ude! Fatter ikk folk kan være så pisse onde og bruge deres tid på at svine andre til. De er bare nogle kæmpe idioter der har ondt i røven!!!
Bare vær ligeglad Joy, du har sikkert en masse gode kvaliteter som de ikke har! 😉

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *