Hey beautys. 

Ja i tænker sikkert omg Joy, sikke et indlæg hehe. Samtidig synes jeg også, at det er super vigtigt at gøre især piger opmærksomme på. 

Jeg har før oplevet når man fx er i byen, at man ender på toilettet nogle piger af gange, hvor man allesammen skal tisse. Eller i kender den jo sikkert godt selv, os tøser har det med at gå sammen på toilettet. Her har jeg ofte bemærket, at nogle piger tørrer sig forkert! 

Du må ALDRIG tørre bagfra numsen, og op mod dit skridt! Det er så skide uhygiejnisk, og farligt. Fordi din endetarm er fyldt med bakterier, collie bakterier, og de skal ikke i nærheden af din vagina! Så kan man få en stor infektion, svamp, og andre ting som generer din bakterieflora. 

(Billede lånt fra Google)

Tænk over det piger, og sig det gerne videre til jeres veninder. Fordi i sidder sikkert og kommer i tanke om nogle, som tørrer sig på den måde. Har selv lige opdaget, at min veninde gjorde det. Hvor jeg straks forklarede hende, at man altid skal tørre forfra og bagud, aldrig den anden vej! 

De fleste ved det allerede fra barndommen, men det er stadig ikke alle som lært det, eller som har fået det at vide. 

Relaterede indlæg

Svar

Din email vil ikke blive vist til andre end dig. Required fields are marked *