Sådan holder jeg på min hårfarve!

Nyt face til mor

Hey beautys. 

For 2 uger siden faldt jeg over et opslag på Facebook. Nemlig omkring en ny klinik, som hedder Clinique Noir, og de havde et super tilbud. Nemlig at man kunne få sin alder i rabat. Og straks tænkte jeg på min mor. Hun har nemlig før sagt til mig, at hun hellere vil have jeg giver hende et gavekort til en klinik, istedet for tøj, parfumer og hvad jeg nu ellers kan finde på. Ofte giver jeg hende også penge. 

Så her tænkte jeg, nu får hun sku en overraskelse. 

Vi tog til en forundersøgelse for lidt under 14 dage siden. Og fik aftalt, hvad der præcis skulle laves. 

De blev enige om, at hun skulle have azzulure, som har samme effekt som botox, det er et produkt de selv blander. Så de kan styre mængderne og dermed sørge for god kvalitet og langvarig effekt. Hun skulle også have lavet læber, 1 ml filler. 

Igår var så den længe ventede dag. Da vi træder ind i deres lounge, bliver vi tilbudt en lækker latte. Lokalet dufter dejligt, man føler en varme, og vi bliver taget godt imod. 

Min mor kommer ind i behandlerummet, hun blev sprittet af flere gange, og derefter gik Maya igang med, at sprøjte azzulure ind mellem øjnene og på siden af øjnene. Her kan i se nogle før billeder. 

Der går nogle dage, før azzulure har den fulde effekt. Skal nok vise før/efter billeder til den tid. ??Her kan i se en lille video. 

?

Min mor fik også lavet læber, hun fik 1 ml filler. Hendes læber var nemlig blevet skæve, efter en fejlbehandling fra en tidligere klinik. Man skal være varsom med, hvilke klinikker man vælger. Der er desværre mange på markedet, som ikke er særlig dygtige og som kun tænker penge istedet for resultat. 

Og min mor brugte mange penge, og endte med skæve læber. Her er et før billede. Man hæver ofte op efter flere nålsestik. Og man kan risikere at blive blå også. 

Her kan i se billedet lige efter behandlingen. Hun ser self lidt medtaget ud, hun er også blevet stukket flere gange. 

Det var en yderst professionel behandling, og Maya er meget perfektionistisk, hvilket jeg synes er super fedt, at stå og se hvordan hun virkelig går op i sit arbejde. At se min mor så glad og lykkelig, det er det hele værd! Maya fortalte også flere gange, at min mor bare skal ringe hvis der opstår et eller andet, om det så var kl 3 om natten! Og hun var omhyggelig omkring, at fortælle hele proceduren, både før og efter behandlingen.  

??
Jeg kunne se hvordan min mor virkelig nød det, at blive forkælet og få de her foryngende behandlinger. Det er det hele værd. 

I kan læse mere om alle de gode tilbud herinde 

Glæder mig til, at vise jer det endelige resultat. Jeg synes ikke, at der er noget forkert i, at man prøver at holde sig ung. Eller at man giver sin mor, en foryngende behandling. Kunne i finde på, at give jeres mor eller kæreste sådan en gave? 

3 kommentarer

 • Camilla

  Hej Joy
  Hvordan er resultatet blevet? Er din mor tilfreds? Det kunne være super fedt med et billede 🙂 Overvejer nemlig kraftigt at købe behandlingen til min mor også, da hun ønsker at få ordnet de samme ting.

  Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Hej Camilla. Der kommer et indlæg her i næste uge, med efter billeder.. Der skulle lige gå lidt tid, før man kan se resultatet..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Men hun er rigtig glad, og det er pænt så det kan anbefales.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder jeg på min hårfarve!