Insta butt vs Reality butt

Sådan holder jeg på min hårfarve!

Her allesammen. 

I har vel nok bemærket, at jeg nogle gange har jordbærblond hår. 

Jeg elsker den varme blonde farve, men den er bare så skide svær at holde på! Mit hår har været lysnet så meget, de sidste mange mange år, at mine hårstrå er meget åbne. Og derved udskiller de hurtigt de varme farver. 

Jeg spurgte min frisør Mette Tornsberg, omkring hvad jeg kunne gøre. Og hun anbefalede mig denne serie fra Milkshake, eller disse produkter. Som er produkter der gør, at mine hårstrå ikke er så åbne. Sådan at håret bedre kan holde på farven. 

Dette er en balsam, som skal puttes i håndklædetørt hår, derefter skal den sidde i nogle minutter, og så skylles ud. 

Dette er en pakke med nogle ampuller, som er udviklet til kemisk farvet hår. Man knækker hovedet af ampullen, og putter det i håndklædetørt hår, lader den virke i 3-5 minutter, og derefter skal den skylles ud. Hvis håret virkelig er skadet, kan man dække håret med en plastikhætte og lade det virke 5-10 minutter. 

Shampoo og balsam, er et must for mig! Og disse har en frisk duft, de er super lækre. Normalt når mit hår er farvet rødligt, bruger jeg denne shampoo og balsam. 

Andre gange bruger jeg tuben som en afsluttende hårkur, og nogle gange ampullerne. Jeg skifter lidt imellem dem. Og det hjælper! 

Normalt kan jeg holde på min røde farve i 1-2 uger, hvorimod hvis jeg bruger disse produkter hver gang jeg vasker hår, og skifter mellem ampuller og den intensive balsam, så er mit hår bedre til ikke, at udskille farven. Sidst nåede jeg at have den rødlige farve i 4-6 uger, og jeg brugte ikke produkterne hver dag, jeg brugte dem måske hver 2-3. Dag når jeg vaskede hår. Og ampullerne har jeg kun brugt 1 gang. 

Der er ihverfald noget om det, så hvis du sidder med en farve der hurtig falmer, kan jeg helt klart anbefale, at du prøver fx shampoo og balsam serien til farvet hår, samt de andre produkter. Jeg er super glad for mine, og de har en lækker duft. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta butt vs Reality butt