Mens hele tiden?

Så blev det min tur!

Hey allesammen. 

Ja man har læst så meget om denne epidemi, som har ramt Danmark og at mange ligger syge. Sidste uge var min kæreste syg med influenza, og jeg passede ham. Tænkte godt, bare jeg ikke bliver smittet. Men vi sørgede for at lufte ud flere gange, samt holde en ekstrem håndhygiejne med hyppig håndvask, og afspritning. 

Men men så kom min tur, synes også bare alle jeg møder på min vej er syge. Og så blev det min tur. Det startede igår, da jeg vaskede tøj og trænede, kunne jeg mærke at jeg svedte meget mere end normalt, var skidt tilpas i kroppen. Og fik svedeture hele tiden, hvilket jeg ikke plejer. Senere på aftenen, fik jeg flere nyseflip i træk, og bum, så kom snotten, fra det ene øjeblik til det andet, var jeg mega forkølet. Når jeg synker, føles det som pigtrådsbolde i halsen, og imorges hostede jeg en kæmpe slimklat op , som var grønlig/gul og rød med blod. 

Tror måske jeg har fanget mig en influenza og en halsbetændelse. Ved ikke om det er en kold lungebetændelse? Nu må vi se hvordan det udvikler sig. 

Imorges tog jeg ned og handlede alt ind, til min sygdom. Jeg købte te, ingefær, sødmælk til teen, nogle frozen yoghurt is, franskbrød, tebolle og thebirkes. 

Min dag Idag, står på at drikke en masse te med honning og ingefær, og spise noget lækker mad. Hver gang jeg er syg, får jeg altid lyst til brød, masser af brød! Især ristet brød med ost. Har ikke rigtig lyst til andet end brød, ost og is. Og slik! Men jeg lod med vilje være med at købe al mulig chokolade. 

Så Idag har jeg en date med min sofa og med Netflix. Håber det går over, men det håber man jo altid! Har bare ikke tid til at være syg, skulle nå så mange ting i denne uge, og nu er jeg bare fanget med feber, ondt i halsen og snotnæse ØV! 

Min mor passede Lucas i weekenden, skulle hente ham idag, meen han får lige nogle flere dage hos mormor Mia. Hun sendte lige et billed af ham igår. Min lille vuf ser ud til at blive forkælet. Savner ham! 

Er jeg bare den eneste som ligger syg? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens hele tiden?