Dag 2 uden p-piller

Effektiv træning, derhjemme, spar 20%

Hey allesammen. 

Jeg har længe været super glad for, de såkaldte sliders. Man kan bruge dem alle steder, så længe der er et almindeligt gulv. Ja man kan sagtens lave en effektiv træning derhjemme. Jeg har altid mine sliders med i tasken. Og jeg bruger dem både i min egen træning og også i mine klienters træning, og de synes de er vildt fede. 

I kan også se den livevideo som jeg lavede forleden dag herinde, der viser jeg også nogle ideer til, hvordan man kan bruge dem. 

Det er en dansk gut der hedder Nicholas, som har opfundet dem. Skide smart opfindelse ??

Her træner jeg lidt mave, og det ser måske glidende let ud, men det er ret hårdt! 

Når i modtager jeres slider pakke, modtager i dem i en lille papæske, som indholder en lille pose hvor de kan være i, samt et lille intro hæfte. Hvor der er en kode, så i kan klikke ind på hjemmesiden og få inspiration, til hundredevis af forskellige øvelser, man kan lave med sine sliders. 

I kan også se min egen video herinde 

Normalpris på disse sliders er 295kr. Men i denne uge, kan i få 20% på dem HERINDE i skal blot bruge denne rabatkode JOYSLIDERS20 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 2 uden p-piller