Min dag idag

Sådan plejer jeg MIN hud

Hey allesammen. 

Jeg har nu det sidste års tid, fået afprøvet nogle produkter fra rønsbøl. Sidste år fik jeg tilsendt en pakke, med nogle cremer til ansigtet. Og det har jeg holdt ved, fordi nøj hvor blev jeg overrasket, over den lækre konsistens. 

I år fik jeg tilsendt nogle andre produkter, som jeg løbende skal teste. Den ene som jeg er blevet afhængig af, er en rensegel til ansigtet. Jeg bruger den hver dag, og nogle gange både morgen og aften. Samt en tonic, første tonic jeg bruger, hvor jeg ikke føler at den nærmest ligger som et lag på huden.. 

Sådan afrenser jeg min hud. 

Først fjerner jeg min makeup. Så vasker jeg ansigtet med vand, og derefter tager jeg et pump rensegel og masserer rundt i ansigtet med fingrene. 

Og skyller efter med lunkent vand. Og tørrer med et rent håndklæde. 

Nogle gange vælger jeg så at tage en vatrondel og sprøjte lidt tonic på den og derefter aftørre ansigtet igen. Den er super lækker, og danner ikke et “lag/hinde” som jeg godt kan føle nogle tonics gør. 

Derefter smører jeg øjencreme rundt om øjenomgivelserne, samt en dagcreme, eller natcreme hvis det er om aftenen. Disse produkter bruger jeg hver evig eneste dag, de indeholder ikke parabener, farvestoffer, parfume. I kan læse meget mere om produkterne HERINDE

Hvis jeg skulle sætte dem på en skala fra 1-10 , ville jeg helt klart give dem 10. Disse produkter er virkelig noget jeg kan anbefale. Efter jeg havde fået min laserbehandling, brugte jeg også deres produkter, de første mange dage, da de var de eneste som ikke sveg, hvorimod Decubal sveg helt vildt, når jeg smurte den på. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag idag