Så kom dagen!

Super stolt!

Hey allesammen. 

Igår var en længe ventet dag, som min kæreste og jeg har set frem til. Både været spændte og samtidig har jeg også været nervøs. 

Vi kørte til Odense med hans ven, allerede kl 9 om morgenen. Carlos skulle vejes ind inden kl 12, og man vil helst gerne have det overstået! Fordi man har tabt sig meget, og fastet, og efter indvejningen, så kan man spise igen og tage på. Super smart. Carlos vejede det han skulle, 72kg, så godt. 

Fordi hvis man vejer mere end det tilladte indenfor den specifikke vægtklasse, så skal man ud og svede de sidste gram/kilo væk, og så bliver det hårdt! Vi så nemlig en anden, som var ude og løbe på parkeringspladsen. 

Efter han var vejet ind, skulle vi ned og spise en lækker brunch på cafe kræz, nede ved Odense gågade. ?Der var virkelig lækker mad! Her fik jeg filmet lidt af det. 

?

Efter vi havde spist, overspist, kunne vi godt mærke vi var super trætte. Vi satte os ude foran cafeen, og slappede af med tæpper og bare hyggede os. 

Senere på dagen, endte vi på dalle valle og spise igen, haha, spiste bare ude hele tiden. Tiden gik bare langsomt, og vi havde 7 timer der bare skulle gå. Så vi fik også sovet lidt i hans vens bil. 

Endelig blev klokken 19 og dørene åbnede. Jeg havde taget tøj med hjemmefra, så jeg kunne skifte. Det gjorde jeg på dalle valles toilet hehe. 

Jeg havde nemlig medbragt mine super lækre freddy bukser, i imiteret slangeskind, fra Shapeit

Følte mig så lækker i dem! Nåede heldigvis at modtage dem inden vi skulle afsted! Det var nemlig planen, at jeg ville have dem på ?

Så jeg stod ude på parkeringspladsen og tog en masse selfies, imens Carlos og hans ven sad og tænkte, WTF! Haha. De kan købes herinde

Nå men for at komme tilbage til emnet, så var det godt nok nogle vilde kampe! Carlos havde den 12. Kamp, og jo mere vi nærmede os, jo mere kunne jeg mærke hjertet hamre i brystkassen, og blodet pumpede hårdt ud i venerne. Mine hænder blev mere svedige, især ved 11.kamp kunne jeg mærke det. 

Så blev det Carlos’ tur, jeg sad med sammenflettede hænder, og bedte til han ikke kom slemt til skade, og samtidig håbede på han vandt. Kampen gik rigtig godt, han gav den gas, både sparkede og slog, og til sidst røg modstanderen ned, og her gik Carlos virkelig til den. Han fik både slag og knæ, og til sidst stoppede dommeren kampen og Carlos vandt. Han var så glad, op med armene, publikum var vilde. Hans modstander blødte kraftigt fra næsen af. Carlos løb uf af buret, ned til mig og gav mig et kys. Det var sødt. 

I kan se hele hans kamp inde på viaplay. Super fed kamp, som han vandt efter små 3 minutter. Generelt kører de 2*5 minutter. Medmindre en af dem tapper ud eller dommeren stopper kampen. Im proud. 

Og Idag skal vi fejre vores 2 års dag jaaa. Det kan i læse mere om imorgen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom dagen!