Sparer du også på sære ting?

Så kom dagen!

Hey allesammen. 

Så kom dagen vi har gået og ventet på, Carlos har sin helt store kamp i Odense kongrescenter, her kl 19 åbner dørene. Jeg var igår hjemme og aflevere Lucas hos min mor, så hun kan passe ham, og jeg kan tage med og støtte Carlos. Vi tager det hele som det kommer. 

Vi har begge haft så travlt, at vi helt glemte vores 2 års dag her D. 14. Meen vi havde aftalt for nogle uger siden, at vi skulle fejre den når hans kamp var overstået. 

Tænkt at vi har været sammen i 2 år nu, jeg kan huske dengang vi mødte hinanden, og man gik og talte ned til alle månedsdage. Og man synes bare det gik vildt langsomt! Lige pludselig efter 2 år, synes jeg sku tiden går lige lovlig stærkt. 

Nå men for at komme tilbage til emnet, så bliver det vildt spændende Idag. Jeg har ikke nogle forventninger, vi tager det hele som det kommer. Men må da gerne indrømme, at jeg håber på han vinder! Og håber på han snart rykker op til, at blive Professionel MMA kæmper, nu har han nemlig også fået MEM-polering som sponsor, Danmarks største vinduespudser firma. Se det er da en start. 

Jeg er også selv startet til kickboxing igen, og var der faktisk 3 gange i denne uge, både man-ons og så fællestræning med alle holdene igår. Det er også bare mega hårdt! Det er et helt andet niveau, end al den fitness jeg også dyrker ved siden af. 


Vi hepper på Carlos Idag, og vi kører til Odense sammen med hans gode ven Oliver. Har også taget en lille madpakke med, da jeg hørte det bliver en lang tur. Må indrømme det var svært at være hjemme igår aftes, savnede Lucas helt vild. Vænner mig aldrig til når han skal passes, stresser hele tiden over hans medicin, gåtur og kalder endda på ham. Nårrh nej han er her ikke. 

Ja nu blev det lige et lidt blandet indlæg, har meget på hjerte hehe. 

Carlos vil helst ikke have, at jeg livestreamer fra Odense, men jeg skal nok opdatere jer inde på Facebook om hvordan det går, eller ihverfald skrive en lille blog om det. ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparer du også på sære ting?