Fedtsugning, det rykker sig!

Verdens bedste børste! Endelig slap jeg for smerten.

Hey piger. 

Jeg vil starte med at sige, at dette indlæg ikke er sponsoreret eller noget som helst. Og det må heller ikke deles af forretninger, webshops, private sælgere osv! 

Jeg var forleden dag en tur i netto, skulle ned og købe skyr på tilbud. Men når jeg er ude og handle, ender jeg altid med at købe alt muligt andet. Typisk mig! 

Nå men jeg så denne her “detangle wet brush” til kun 59kr. Har førhen set dem på nettet, hvor jeg synes de var ret dyre. Køber normalt mine børster i Tiger butikken, og der koster de kun 10kr.

Jeg har altid problemer med at rede mit hår, når jeg har været i bad. Det er filtret, og ofte må jeg rede så hårdt, at håret direkte knækker af. Da jeg brugte min nye børste forleden, blev jeg virkelig virkelig overrasket! Jeg som nærmest plejer at frygte når jeg skal rede mit hår, fordi det altid ender med at gøre super ondt, eller jeg skriger ude på toilettet fordi der er en knude, som bare ikke vil som jeg vil. 

Med denne børste kan jeg rede mit hår uden smerter, og selvom det er lidt filtret, så kan den sku klare det. Jeg ved ikke hvordan det fungere? Men denne børste er nærmest magisk! Har nu brugt den 2 gange efter bad, og jeg er virkelig imponeret. 

Så piger hvis i kæmper med at rede jeres hår ud efter i har været i bad, så kan jeg 100% anbefale denne. 

Jeg gav 59kr for den i netto, og den er alle pengene værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtsugning, det rykker sig!