Jeg støtter min kæreste hele vejen 

Hold din hårfarve vedlige, uden at skade dit hår. ?

Hey allesammen.

Mit hår har super svært ved, at holde på de røde pigmenter. Jeg får mit hår farvet hos Mette Tornsberg. Vi går altid efter de varme farver, da jeg selv er vild med dem, og jeg synes virkelig de lyser mit ansigt op og giver glød.

Men man kan hurtigt komme til, at ødelægge og slide sit hår fuldstændig, hvis man nærmest skal farve det hver 14.dag.

Derfor er jeg super glad for, at Milkshake har lavet disse direct colours. Det er simpelthen ligesom en shampoo. Og den skader hverken hår eller hovedbund. 

Første gang jeg prøvede den, blandede jeg den op med whipped cream skummen, og fordelte den i hele håret. Jeg lod det sidde 10-15 min, men da jeg skyllede, forsvandt det meste af farven. Anden gang puttede jeg det direkte i, igen lod jeg det ikke sidde særlig længe, og meget af farven blev skyllet ud med vandet.

Nå men Idag havde jeg meget mere tålmodighed, og jeg ringede endda også til min frisør Mette Tornsberg, inden jeg gik igang. I denne omgang påførte jeg det igen i hele håret, da det var jævnt fordelt i tørt hår, masserede jeg whipped cream rundt til sidst. Det gjorde at farven blev endnu mere fordelt i håret. Jeg lod det denne gang sidde i næsten 30-40 minutter, og vil sige farven holdt i denne omgang.

Jeg har fået en super flot og lækker rødlig farve igen.

Og det har givet mit hår mere glød, og samtidig er der stadig spil i håret, med e lyse nuancer. Super flot resultat.

I nogle lysfald ser håret meget rødligt/orange ud, og i andre lys ser det mere blond ud, med et strejf af solnedgang.

Jeg kan helt klart anbefale disse farver, man kan også bruge dem til børn, hvis de skulle have lyst til at prøve at få farvet deres hår. Det er ikke permanent.

?? Frisørernes og forbrugernes favorit

“Direct Colour farvesystemet, er ikke uden grund, blevet mange frisører og forbrugeres favorit. Denne plejende farve, er rig på pigmenter og giver dig mulighed for at opfriske din farve, indfarve den i en koldere eller varmere nuance, eller være kreativ og lege med de mange pang farver. Farvebehandlingen holder i op til 8-10 hårvaske, alt efter hårets tilstand, tykkelse og grundlag”

Milkshake produkter, kan kun købes hos frisører, og på nogle forskellige hjemmesider. Spørg din frisør, hvilken farve der kan opfriske dit hår.

Skal du finde en frisør i nærheden af dig, som sælger de lækre produkter? Send en besked til Milkshake Danmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg støtter min kæreste hele vejen