Gay pride

App’er du for meget?

Hey allesammen. 

Jeg kunne ikke forstå, at folk blev pænere og pænere, næsen blev mindre, øjnene blev større, huden glattere og glattere. 

Indtil jeg opdagede man kan bruge apps, som gør at du ser 1000 gange pænere ud. Og at du bagefter kan redigere hele dit ansigt. Altså virkelig, HELE dit ansigt, kindben, læber, øjne, vipper, hud, rynker, endda højde osv.

Det er bare super farligt at bruge disse aps, fordi de er altså med til at du begynder at kunne lide en udgave af dig selv, som ikke eksisterer. Dvs når du ser dig selv i spejlet, vil du blive ked af det, måske få en depression. Fordi du ikke ligner den, som du har redigeret dig til på dine billeder. 

Jeg har selv en app, som jeg blev anbefalet, og tager mig i at bruge den nogle gange. Fordi jeg synes jeg ser meget pænere ud. Det kan virkelig gå ind og ødelægge din selvtillid og selvværd. 

Okay de her billeder har jeg overdrevet totalt, men for st vise jer , hvor meget man kan ændre. Har ændret alt i vores ansigt, og vi ligner 2 uhyggelige dukker. 

Øjne er blevet større, kindben, læberne, plus har fået dem til at smile, huden blev mørkere, næsen mindre, rouge på kinderne osv. 


Synes det er uhyggeligt, så mange unge piger der er afhængige, af disse beauty apps og Snapchat filtre. Synes også det er synd, fordi man ikke kan lide sig selv som man er. Fair nok man leger lidt med det, men jeg kan også se på dem som virkelig har problemer, med at komme væk fra det igen. Man bliver afhængig af det, ligesom man bliver afhængig af Facebook. 

Det er det nye stof, og man vil have mere og mere. 

Pas på jer selv, og lev livet, istedet for at redigere det igennem en app. Alle er smukke på hver deres måde ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gay pride