3 allermest irriterende ting ved at være pige!

Vinteren nærmer sig, sådan holder jeg min kulør

Hey allesammen. 

Juli og August måned har været super skuffende, regn, blæst og mega koldt vejr. Ja bare se Idag, nøj jeg fryser. Har fundet vinterjakke og halstørklæde frem, hvad sker der lige? 

Nå men det skal ihvertfald ikke ødelægge min tan. Kan godt se sommerkuløren, langsomt er ved at forsvinde. Og jeg hader at være vinterbleg, man ser bare så skide kedelig ud. Ja jeg gør ihvertfald. 

Når vejret er rigtig dårligt, tager jeg sol 1 gang om måneden, og så husker jeg altid solcreme i ansigtet, halsen og brystkassen. De andre dage supplerer jeg det med selvbruner. Jeg bruger lidt forskelligt, men mine absolut favoritter so far, er dem fra thats so. 

Clear udgaven passer til næsten alle hudtyper, og dark er mere til hvis du har lid kulør, og gerne vil have lidt ekstra farve. Hvis du fx skal i byen eller til noget event agtigt. Begge giver en super flot kulør. Bare pas på i ikke overdriver, fordi så kan man godt blive for brunkage agtig. Disse bruger jeg kun til ansigtet. 


Denne her bruger jeg til hele kroppen. Man skal huske en gummihandske indenunder den blå påføringshandske. Jeg lærte det på den hårde måde, og stod med helt orange hænder, i flere dage haha. Så husk gummihandsker! Fordi farven går igennem den blå klud.! Den her passer også til alle hudtyper. Og det bedste ved de her produkter, er at de bruner hurtigt, og de lugter ikke. De dufter lidt a la vanilla argan oil, agtigt.

De kan købes billigt herinde

Dog efter nogle timer, kan man godt lugte selvbruneren er aktiv, men jeg tager det fx altid på dagen før, og så et bad dagen efter. Men husk ikke at tørre for hårdt med håndklædet. Kun dup-tørre ?

 Moussen kan købes herinde

Alle produkter fra thats so, er mega lækre og luksuriøse, det er selvbruner i topkvalitet, og jeg kan stå 100% inde for dem. Har snart været fast forbruger i 1,5 år. Og de er super drøje i brug. 


Sidst men ikke mindst den velkendte, som kan købes i alle Matas butikker. Det skal være chokolate, da den med orange låg gør mig super orange. Hvorimod den her, giver en lidt pænere kulør. Og den er faktisk ikke særlig mørk, som man måske skulle tro. 

Thats so, vinder på farven og duften og prisen, samt de holder i rigtig lang tid. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 allermest irriterende ting ved at være pige!