Se mit nye hår

Budget lipsticks, look like a million. 

Hey piger. Ja og drenge hvis i læser med her. 

Jeg plejer ikke at være typen som bruger særlig meget på læberne. Men efter jeg er blevet ældre, er jeg begyndt at springe lidt mere ud i det. 

Og jeg har fundet de flotteste læbestifter, til ingen penge. Og de er super drøje I brug. 

Den første jeg er helt vild med , er den jeg også har blogget om før, den matte læbestift fra gosh. Den koster 99kr. I kan læse om den herinde den er min number One! Man kan få dem i flere farver. 

Forleden var jeg i Matas og skulle bruge det sidste på mit gavekort, så jeg købte endnu en fra gosh, da jeg mistede den anden på en bytur øv. Og alle Matas har bare altid udsolgt af lige præcis den farve. Men jeg fandt den langt om længe!!

Nå men der var tilbud på alle rimmel Kate Moss produkter. Så jeg købte endnu en mat læbestift til omkring 55kr. Og den kan altså også anbefales. Der er vidst tilbud hele næste uge også. 


Den er lidt mere cremet end den fra gosh. Man får stadig det matte look. 


Det er vigtigt at i finder en læbestift som passer til jer, jeres tænder og jeres hudfarve og look. 

Fx hvis man har meget misfarvede tænder, skal man ikke vælge en knaldrød. Det kommer bare til at se super dumt ud, vælg en farve der ikke er så ekstrem. Fx rød læbestift klæder slet ikke mit ansigt, jeg ligner en klovn. Men der er self nogle som sagtens kan bære det. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye hår