Se mit nye hår

Hey allesammen. 

Som mange af jer har kunne følge på Facebook og min instagram, har jeg Igår været forbi hos min yndlings frisør Mette Tornsberg

Sidst jeg var hos frisøren var i januar, så det er noget tid siden. Og mit hår trængte virkelig, til både farve og klip. 

Jeg delte nogle billeder med jer på insta og Fb, hvor i kunne være med til at sige hvilken hårfarve i synes var pænest. 


Jeg har altid været stor fan af farven “jordbærblond” men den der bare super svær at holde vedlige, fordi det rødlige hurtigt falmer. Men der siger jeg hurra for Milkshake colours. Fordi med denne lille frækkert, kan jeg holde det røde vedlige, uden at skade mit hår. Det er en slags hårfarve balsam, som man enten kan putte direkte i håret eller blande den op med whipped cream, og lade den sidde lidt. Og vupti så får håret det varme skær igen. 


Nå men jeg lod Mette lege lidt med håret Idag, dog stadig med fokus på det jordbærblonde. 

Her er nogle før billeder af mit hår, det er sååå kedeligt i bunden og tørt og kedeligt lyst. Det skriger på at Mettes fingre skal trylle med lokkerne, og få det til at se godt ud igen. 

Se lige mine slidte spidser, ingen klip siden januar, omg! 

Nå men først fik jeg nogle lyse striber i, for at friske bunden op igen. Yes slut med fedtet hovedbund! Hver gang min bund bliver mørk, ser mit hår mega fedtet ud. 

Derefter blev det skyllet ud, og jeg fik tilsat nogle varme farver i det våde hår, som blev masseret ind flere gange. Det er altid så dejligt, at ligge i frisørstolen lænet godt tilbage, imens det varme vand løber ned gennem hovedbunden og man får masseret hovedbunden. Samtidig massere stolen ens ryg, med nogle kugler som ruller op og ned. Total afslapning. I love it! 

Det er disse farver der bliver brugt. Igen farver fra Milkshake, som ikke skader håret. Tænk at man kan få farvet håret så flot, uden at ødelægge det. 


Her har vi så det smukke resultat. En dejlig varm, gylden jordbær/caramel blonde. 


Og indenunder fik mit hår lov til, at beholde den mørke farve. Så det giver et super lækkert farvespil. Og det fede er, at farvens skær skifter alt afhængig af hvad lys jeg er i. 


Jeg er super tilfreds med resultatet. Hvad synes i? 

I kan læse mere om behandlinger og priser herinde Frisør Tornsberg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg