Få din drømmekrop!

Den værste tid i mit voksenliv!

Hey allesammen. 

Jeg bliver ofte rådet af veninder til ikke at give for meget af mig selv til det offentlige, men samtidig kan jeg også godt lide at dele ud af mit liv, mine tanker, følelser, erfaringer. 

Og tænkte jeg Idag vil dele den værste tid i mit voksenliv med jer. Ikke fordi mit liv er helt fucked. Men lad mig tage jer tilbage til 2010, jeg var lige startet på seminariet og samtidig ved at være aktuel i programmet singleliv som kørte på kanal 4. 

Min mor og jeg taler om alt, og det kunne de jo rigtig godt lide, vi blev ikke informeret om hvordan det ville blive klippet sammen osv. Ja så langt tænkte vi ikke dengang, vi var jo rookies i det her. Og så kan man hurtigt blive et nemt offer. 

Jeg var aldrig vant til at blive svinet til, og efter udsendelsen fra singleliv, vendte mit liv sig. Jeg kan huske det første afsnit væltede Danmark med storm! Folk var helt oppe at køre, og jeg sad derhjemme og tudet, da jeg blev ringet op af familien og de var fucking vrede over det de så! Jeg var så ked af det, og jeg ringede dengang til tv selskabet og sagde det, men de rådet mig bare til ikke at blande mig offentligt. 

Alle der kendte mig sagde at programmerne var total klippet sammen, fordi som person er jeg en som joker meget, og mange af de jokes hvor jeg til sidst siger, arh det pis, det blev klippet væk. Så ja jeg lærte det på den hårde måde. 

Det var ikke sjovt at gå fra at være ukendt, til pludselig at være nærmest Danmarks mest hadet mor / datter par. Folk kunne slet ikke tåle, at min mor og jeg kunne tale om sex og andre ting. Det var et nyt fænomen de skulle vænne sig til. 


Men kan da se nu, at vi har da åbenbart inspireret, fordi jeg ser da på tv at folk der førhen nægtede at snakke sex osv og som var imod os, at de pludselig gør det og er meget mere åbne omkring det emne. Det var nok den værste tid i mit voksenliv, jeg lærte på den hårde måde at man skal tænke sig om før man taler. Især når der er et kamera på! Det er jo ikke fordi jeg slet ikke kunne genkende mig selv på skærmen, men synes godt nok der blev skåret mange optagelser væk, og jeg følte mig så udstillet!! 

Det var en dum periode i mit liv, men samtidig fik vi altså også nogle fede oplevelser, især da vi kom 2 uger til gran canaria. Det har ikke kun været dårligt, men når jeg lige tænker mig om, så er det nok den værste periode i mit voksenliv. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få din drømmekrop!