Pebermynte hår?

Få din drømmekrop!

Hey allesammen. 

Hvor mange kunne ikke tænke sig at få deres drømmekrop? Hvad hvis jeg sagde at det er muligt? 

Som uddannet pædagog, personlig træner og kostvejleder, har jeg en stor interesse og passion for at hjælpe andre. Jeg synes det er spændende og lærerigt at starte et nyt forløb op hver gang. Man møder så mange mennesker, og disse mennesker er så forskellige, og det er det som er det fede. Man lærer nye mennesker at kende, og får opbygget et bånd, et bånd der handler om tryghed og tillid. 

For mig er det vigtigt at kunden altid føler sig i trygge rammer, samt får opbygget tillid til mig og til sig selv. Og dette sker både før, under og efter træningen. Jeg giver mig altid god tid til at tale med kunden, og spørge ind til hvordan de har det osv. Det betyder meget for mig at kunden er glad.

Nogle gange kan en kunde komme ind og være lidt mut, der kan være forskellige ting i privatlivet, arbejdslivet som præger dem. Og her er det vigtigt, at sørge for det bliver en super sjov og god træning. Det ender altid med de forlader centeret, med et smil og en kommentar til at jeg fik reddet deres humør, fordi jeg altid er så glad og positiv og det smitter. 

Jeg elsker at inspirere og motivere andre mennesker, og jeg synes det er så fedt at se når de virkelig kæmper. Det kan være man er ved at gå helt død under en øvelse, men så står jeg klar til at motivere til at tage 2-3 reps til 🙂 

Hvis du booker et træningsforløb med mig, kan man vælge forskellige pakker. Det kan være du ønsker at træne 1 gang om ugen i fx 2 mdr, eller 2* om ugen, eller at du gerne vil prøve af med en måned først, og så se om det eventuelt er noget for dig, og noget du løbende har lyst til at investere i. 

Jeg har haft forskellige kunder som jeg er super tilfredse med. Her er et lille udpluk, af de kunder, hvis billeder jeg før har fået lov til at bruge i mine indlæg og på Instagram. Jeg ville aldrig dele kunders billeder, hvis de ikke har givet tilladelse til det. Og jeg har også kunder som ikke ønsker at blive delt, og det respekterer jeg. Men det er altid fedt, at kunne vise progressionen. 

Kunderne her har primært været vægttab og opstramning,  2 af dem har haft forløb, og den ene har været igang med kostplan. 


Jeg er super stolt af disse piger, de valgte at investere i deres krop, og kæmpe for det. Under et personlig træningsforløb, er jeg der HELE vejen igennem. Jeg er altid klar på telefonen hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, eller har brug for lidt ros, eller hvis du er super stolt af noget som du har gjort, eller noget du er ked af. 

Du kan læse mere om de forskellige forløb herinde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pebermynte hår?