Opdatering på turen i kirken, og livevideoen.

Pebermynte hår?

Hej allesammen. 

Yes jeg ved godt det er noget tid siden jeg sidst har blogget. Meeen nu er jeg tilbage igen, og er tilbage med anmeldelse af nye produkter Jubii.. 

Jeg har fået tilsendt nogle produkter fra Milkshake, og har glædet mig til at fortælle jer om dem. I forvejen er jeg jo stor tilhænger af Milkshake, og er derfor også blevet ambassadør for dem. Jeg kan 100% stå inde for deres produkter. Og tester løbende deres helt nye produkter. 

Jeg har prøvet deres nye serie, med pebermynte. Den fåes i shampoo, balsam og en hovedbundsspray. Det er primært til tyndt og slidt hår, og til folk som lider af hårtab. Den skulle stimulere til bedre hårvækst, samt virke mod hårtab. 

Jeg bruger produkterne 1-2 gange om ugen. Og der dufter virkelig af pebermynte når man bruger dem. Man bliver helt frisk i hovedet af de her dufte. Min hovedbund føles også som om der bliver sat gang i blodcirkulationen, altså det svier ikke, men man kan mærke den friskhed som breder sig. Efter jeg har brugt shampoo og balsam, tilfører jeg den spray som medfølger, den skal sprøjtes i hovedbunden og fordeles med fingerspidserne. Så giver man lige sig selv lidt hovedbundsmassage. 


Nu mindes jeg ikke lige der stod det hjælper mod fedtet hovedbund. Men jeg synes den er super effektiv til at opløse fedtet i hovedbunden. Med almindelig shampoo vasker jeg ofte håret 2 gange med shampoo, fordi mit hår er så super fedtet. Men med denne kan jeg mærke allerede efter første hårvask, at jeg ikke behøver at vaske det 2 gange. 

Produkterne kan købes online på nettet og hos nogle bestemte frisører. 

2 kommentarer

 • Mette Jensen

  Hej Joy
  Har du et link til de milk_shake produkter med pebermynte? ?

  Hilsner
  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Man kan desværre ikke købe dem i butikker.. Kun hos frisører.. Men du kan skrive til Milkshake Danmark på Fb så kan de fortælle dig hvilken frisør i nærheden af dig som sælger dem.. De er super gode..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på turen i kirken, og livevideoen.