Spontan bytur igår

Kanel og fedtforbrænding 

Hey allesammen. 

Obs: Husk ægte kanel og ikke discount kanel! Ja min mor sagde det godt til mig for nogle år tilbage, da hun havde hørt om det i go morgen Danmark. Og jeg startede da også dengang, men kom fra det igen. 


Igår da jeg lå og studerede omkring træning med elastikker og frivægte, fandt jeg en video med en anerkendt træner, som fortalte at hvis man indtog 1/2-1tsk kanel om dagen. Er det med til at øge din fedtforbrænding. Kanel er med til at regulere dit blodsukker, sådan så der ikke kommer de her store udsving. Disse udsving kan være med til at man ender med at gå amok i et eller andet sødt.. Og det skal vi så vidt muligt prøve at undgå. De store udsving er også med til at fx overskydende kalorier deponeres som fedt. 

“Det mest aktive stof i kanel (MHCP) kunne i reagensglasforsøg øge sukker(glukose) stofskiftet med cirka 20 procent. Det betyder, at cellernes evne til at omsætte sukker til energi blev tilsvarende bedre”.

“Det aktive stof MHCP er vandopløseligt og derfor findes det ikke i krydderolier. Ved ønske om vægttab er kanel ikke noget vidundermiddel, og slet ikke i kalorierige kager. Det er bedre at bruge kanel i sunde sammenhænge”.
Kanel har mange fordele, og her kan i læse lidt om dem. Kanel er ikke et trylle middel, som gør at du taber dig med det samme. Men det kan bruges som en supplerende hjælp på vejen. Kanel er ikke magisk, men det kan hjælpe på nogle visse ting inde i din krop. 
Og som sagt, skal man jo ikke proppe sig med fede kanelkager, kanelgifler osv. Næ det skal bruges i en fornuftig sammenhæng. Jeg har idag valgt at proppe en teske kanel i min smoothie 


Min smoothie smager som den plejer, troede faktisk at kamelen ville dominere mere i smagen. Men ja man kan også bruge det på sin morgenmad. Det handler om at være kreativ, og husk det skal være ren kanel, ikke noget med at mikse det med sukker. 

Læs hele artiklen herinde

2 kommentarer

 • Linda Larsen

  Pas nu på!!!!!! Du skal bruge ægte kanel, alm. discount kanel er farligt at indtage i for store mængder!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • joykpetersen

   Ja det fandt jeg ud af.. Smider min ud og køber en 100% ren øko kanel idag.. Har også lige skrevet det i indlægget.. Tak for info.. Undrer mig de ikke skrev det i den artikel som endda er en evidens baseret artikel fra science EU.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontan bytur igår