Spontant familie besøg

Nyt hår?

Hey g’s and b’s. 

Jeg stod igår og skulle gøre mig klar til en lille hyggetur ud i byen. Da jeg kom ud af badet tænkte jeg, hmm hvordan skal jeg nu sætte håret idag? Krølle? Glatte? Knold? Hmm.. 

Jamen hvad med delvis knold? Uden al håret er oppe? Var nemlig til et møde forleden, hvor jeg så en lidt anderledes knold. Jeg synes det var så flot, ved ikke om det er blevet den nye hår mode? Eller er jeg gået glip af noget? Ud fra knolden må der også hænge lidt hår, det skal ikke være perfekt, den må godt se lidt “sjusket” ud. Men på den fede måde. Nå men jeg prøvede og prøvede, og efter 4 forsøg, så lykkedes det endelig.. 


Jeg er ikke vant til denne stil, men synes sku den klædte mig meget godt. 


Og den var faktisk ikke særlig svær at lave.. Havde først lavet en almindelig “indianer” hestehale, hvor jeg tog lidt af håret i en elastik. Og så snoede jeg ellers totten rundt om sig selv, og satte fast med hårnåle.. 


Normalt er jeg ikke den bedste til at sætte hår, især mit lange hår, har altid den samme frits, så kedeligt! Men det her blir måske en ny favorit. Hvad siger i?

2 kommentarer

  • I. Mynte

    Bruger den rigtig rigtig tit selv og ja har jeg gjort i flere år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Katrine

    Undskyld, men det er seriøst noget der har været moderne i mange, mange år.. Tror ca. 5 år 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontant familie besøg