Når man går mod de 30..

Spontant familie besøg

Hey alle sammen. 

Igår besluttede jeg mig for at tage en hurtig tur til Hundested og besøge min gamle moster. 

Jeg har jo lige mistet min onkel, så jeg vil virkelig sørge for at værne om dem som måske ikke har så lang tid igen, jeg nåede lige at holde jul med min onkel vi vidste godt at det ville blive hans sidste jul, så det var rigtig sørgeligt. Min moster har altid været der for mig, og altid hjulpet mig. Fx da jeg gik i gymnasiet, skulle vi på en dyr tur til USA, og den betalte de, hvis det ikke var for dem, havde jeg ikke råd til at tage med. De hjalp mig også lidt i starten, da Lucas blev syg. 

Det er altid rart at være på besøg i hundested, har jo selv boet på opholdssted deroppe. Men ja nu er jeg på farten, og nåede slet ikke at spise frokost, så hurra for at 7/11 har de her lækre Palæo salater. Istedet for alt det andet usunde fede mad, selvom det smager jo også godt hihi. 

Jeg fik også lige mødt min mors mosters lillebror, ham har jeg aldrig mødt før. Det er altid godt at se man har mere familie. 


Vejret var jo så skønt, så vi valgte at grille, selvom det gik helt galt, grillen gad ikke at træne ordenligt, så vi måtte ind og stege kødet på panden. Men vi fik god mad. 

Jeg har sovet der til idag, så idag valgte vi at tage et smut på havnen, og spise noget lækker mad. Det blev til hundested bryghus. 


Ja jeg bestilte en burger, og den var rigtig rigtig god, og så delte vi en lækker mørk øl. 

Det er altid dejligt at være på besøg hos min mors moster, eller jeg har altså altid kaldt hende for moster. Hun har lidt ageret bedsteforælder for mig, da jeg aldrig rigtig har haft bedsteforældre. 

Nu sidder jeg på vej hjem i toget, og er godt træt. Man får altid god og lækker mad og snacks når man er på besøg hos moster Eva. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man går mod de 30..